iKSiR
Üye
Kardeşim kim o kiti icat ettiyse Allah iyiliğini versin bizim iş yerindede var onlardan zırt bırt arıza yapıo bazan yanmıyo 2 saat sonra gidiyorsun yanıyo ben ufaktan ufaktan değişmeye başladım düz yapmaya acil içinse ayrıca sadece şarzlı lamba takmayı düşünüyorum seninde ole bir imkanın varsa değiş ama yoksa çok uğraştırıcı en azından ben çözemedim : ) Rast geLearkadaşlar kitli armatür dediyim normal bir armatüre soradan bir pil ve bir balans tarzı bir cihaz eklenmiş bu cihaza panodan direk referans fazı geliyor birde anahtar fazı bu cihaz referans fazı kesildiyinde lambayı pilden yakıyor referans fazında enerji oluncada armatürün balansından yakıyor anahtar fazıda normal lambayı açıp kapatıyor anahtar fazına hareket dedektörü bağlı yani anahtar görevi yapıyor armatürden ayrı bir hareket dedektörü bağlantısında hiç bir sorun yok ama sürekli ampül yakıyor veya armatürün balansını yakıyor ben hareket dedektörü sürekli açıp kapattığı için oluyor diye düşünüyorum sizce neden olabilir bu tür bir sistem kullanan oldumu bu kit olayı sürekli böyle arıza verıyormu hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim