aaa17
Üye
dvr 9808 kartı kullanıyoruz. kameralar hangi sebepten bilmiyorum kayıt yapmıyor.schedule ayarlarını sürekli yapmam gerekiyor. Motion record ayarı bir türlü aktif olmuyor.Sürekli continuous record da kalıyor.Motion record yapsam bile programı tekrar başlattığımda ayar gidiyor.PC den dir belki dedim sistemi yeniledim yok! gene çözüm olmadı... çıldırmak üzereyim!
Elektiriksel olduğunu okudum bi kaç başlık altında..Bulunduğumuz bölgede elektirik dalgalı oluyor zaman zaman.kart zararmı görmüştür acaba?
ne zaman görüntüye ihtiyacımız olsa kayıt yapmamış olduğunu görmek çileden çıkartıyor.Bilgisayarı toptan atıcam sanırım böyle devam ederse.Bu sorunla karşılaşan varsa yardım edebilirmi lütfen
Elektiriksel olduğunu okudum bi kaç başlık altında..Bulunduğumuz bölgede elektirik dalgalı oluyor zaman zaman.kart zararmı görmüştür acaba?
ne zaman görüntüye ihtiyacımız olsa kayıt yapmamış olduğunu görmek çileden çıkartıyor.Bilgisayarı toptan atıcam sanırım böyle devam ederse.Bu sorunla karşılaşan varsa yardım edebilirmi lütfen