loopus12
Üye
merhaba arkadaşlar ben forumda paylaşım ile bilgimin çok az seviyede olması sebebi ile öneri ile bilgi paylaşımında bulunulacağını sanmıştım fakat bakan var konuya ama kimse cevap yazmıyor ben sonucu söyleyim en güzel sistem bilgisayara bir adet avermedia studio 203 tv kartı takıp realtime kayıt yapmak bir adette quad veya multiplexxer ile işi bitirmek .nedenine geleyim pc tabanlı bir kayıt olduğu için kodekler ve sıkıştırma yazlımları ile bu tv kartına yamalar ekledim ve şuan elimdeki quad ile dvr kayıt yapıcı cihazlar ile yapamayacağını düşündüğüm kayıt kalitesini pc destekli olarak yakaldım uzaktan erişimide teamwiewer adlı uzak erişim kontrol yazlımı var ve bu yazlım ile istediği kadar kullanıcı ve şifre ile giriş yapılabiliyor ben ne kadar bu sitede bilgi ile bir şeyler elde edebileceğimi düşündüysem kimse tam olarak sonuca getirmedi ve daha maaliyetli sonuçları karşıma çıkardı şuan kurduğum sistemde windows tabanlı olduğu için her türlü yazlıma açık olacağıdan kayıt yapma cihazlarının kendi kanaatimce yersiz olduğunu düşünüyorum ne bir takılma ne bir sorun istediğim an istediğim heryerden bağlanabiliyorum sınırsız kullanıcı bağlantsısı ile yinede bir çok artılarıyla aklıma gelmiyorartıkçok kafayı yordum çünkü konuyu okuyan ve ve öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.
Değerli arkadaşım, senin pahalı dediğin DVR cihazlar linux tabanlı olup kendilerine has KRİPTO kodları olan cihazlardır,görüntüde oynama yapmak, sızma yapmak, montaj yapmak imkansıza yakın zorluktadır.DVR cihaza virüs bulaşmaz,sistem haclenmez,PC nin herhangi bir bileşeni bozulduğu zaman kayıt durur,HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ Kİ BUNU BİR KAZ ÇOBANI BİLE BİLİR PC KASASI 7/24 ÇALIŞTIRMAK İÇİN ÜRETİLMEMİŞTİR... SAYGILARIMI SUNARIM GENEL TOPLAM RAKAMLARININ İÇİNDE YAŞAYAN GÜVENLİKÇİ arkadaşlara...
Son düzenleme: