baskı devre

arkadaslar bu devrenin bana baskı devresi gerek yapabilirmisiniz ben anlıyorumda fazla değil aresden ayrıca yok bende.devre linkte arkadaslar yardım edin.

Paylaşılan Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.

devredeki 12v lambayı duya bağlamayı düşünüyorum yani yardım etcek arkadaslar bilginize.duydan baska bsyde olmaz sanırım dimi
ARKADASLAR ARESİ SEVEN ANLAYAN BİRİ EL ATSIN ŞUNA LÜTFEN YA:)
plaket normal boy kçük olursa iyi olur:)

Son düzenleme:
Paylaşılan Dosya, Dosya Paylaşım Sitesinden Silindiği İçin Konu Çöpe Taşınmıştır.

7.6 ile çizildi. Düşük versiyonda açman için içerisinde region dosyası da var.

fabrisio kardeş çizilen röle çok mu büyük acaba:) daha önce 1kere baskı yaptım.oda kendimin değildi.şema felan hazırdı.röle 12v normal röle çizimdeki büyük geldi bana biraz ölemi sence?
birde kardeş kçük ampül için lamba için yani 0.5amper bir lamba 12v.duya bağlıcamda sen duy bölgesini küçük yapmıssın yanılıyormuyum:) veya baska biseymi denicez oraya önerini bekliyorum

Rölenin markasını ve modelini verirsen çizimi ona göre tazelerim. Ben piyasada en çok kullanılan röle tipine göre çizmiştim. Saat 3 te evde olacağım. O zaman çizip göndereyim tekrar. Devre hakkında açıklamaları da o zaman yaparım. Görüşürüz.

+pop için teşekkürler

röle HE LI SHUN HLS8L-DC12V-S-C
böle yazıyor üstünde.pop u hakediyosun:) çok yardımcı oluyosun teşekkür ederim. duy işini de unutma hee

Devrenin lamba yazan yerine yukarıdaki duya takacağın kabloları girmen gerekiyor. Devreni revize ettim. Aşağıdaki linkten indirebilirsin.

fabrisio kardeş röle yine büyük ya olmadı yine:)
HLS8-T73-12VDC-C.jpg

bu adreste var rölenin resmi.
boyu 18-eni 14 mm:)

Forum istatistikleri

Konular
129,835
Kullanıcılar
452,663
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Geri