Baskıdevreci Önerileriniz..

Selamun aleyküm arkadaşlar ya bana bi baskı devreci lazım bildiğiniz kaliteli baskı devre çıkaran bi firma var mı ben izmirdeyim bu işi nasıl çözebiliriz ?

Ben yıllardır baskidevre ile çalışıyorum, gayet memnunum, kaliteleri tartışılmaz, planlamaları mükemmel, değil gecikmek çoğu zaman işleri erken bile teslim ediyorlar. Çizimlerde kafalarına yatmayan birşey farkettiklerinde üşenmeyip defalarca telefon ile arıyorlar.

Yakın olsun derseniz delron var Manisa'da.

Bende http://www.baskidevre.com.tr/ ile çalışmanı öneririm tam profosyenelce çalışıyorlar.fiatlarıda makul
sakın izmir baskı devre ile çalışma çok üzerler seni

Delron a birçok baskılı devre yaptırdım. Hiçbirinde sorun yaşamadım.

Biz odak pcb ve printronics ile çalışıyoruz. Odak, printronics e göre nispeten daha ekonomik. Ancak FR4 ve CEM tipi kartlarda delikiçi kaplamalarda problem yaşadığımızdan bu tip siparişleri printronics e geçiyoruz.
Alüminyum pcb lerde ise odakla çalışıyoruz. Birkaç ay önce fabrikalarında yangın çıktı. Çok büyük zarar ettiler ve yeniden yapılanıp hem makinalarını yenilediler, hem de özel makinalar getirttiler. Artık uzakdoğuda basılan kalay kaplamalı alüminyum pcb leri mükemmel kalitede basabiliyorlar.
Baskıdevreden kaliteleriyle ilgili numuneler getirttik ama bizi pek tatmin etmedi.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,730
Kullanıcılar
452,450
Son üye
DOGUŞ KOÇ

Yeni konular

Geri