klmm1
Üye
Arakadaşlar daha önce bir aralar erke adlı firmanın duyurusuyla birlikte
Bende bu konuda araştırma yapmaya başlamıştım.Bu konuda boş zamanım oldugu için bazı linkleri altta sizler için derledim.Bu konuya merakı olanlar için umarım faydalı olur.Ayrıca türkiyenin gelişmesine faydası olur inşallah.
Bu sistemler mesela magnet motor diye geçen sistemlerdir.Arama motorlarına free energy, free energy generator, magnet motor gibi şeyler yazarsanız bulabilirsiniz.
Bu sistemler yenimi derseniz yeni degil desem belki dahada şaşırabilirsiniz.Elektrik tam olarak bedava degil ürün toplama maliyeti var.Bu sistemler'de dikkat etmeniz gereken noktalar mıknatıslar geometri malzeme bilgileri
Directory:Muammer Yildiz Magnet Motor - PESWiki
The Fuelless Engine Plans (Bu site proje planı'nı parayla satıyor )
Howard Johnson's Magnetic Motor
YouTube - Magnet motor bednin circuit
Directory:Magnet Motors - PESWiki
Schematic of How to Build a Magnetic Motor | Free Energy
The JLN Labs home page
The MEG - "Motionless Electromagnetic Generator" from Tom Bearden
BEDINI'S FREE ENERGY GENERATOR
Free energy magnet motor « Free Energy Circuits « Power Supplies « Electronic Circuits/Schematics Directory :: Next.gr
The Adams Motor - Tim Harwood's Guide from The Encyclopedia of free energy,energy21.org,energy 21 org Geoff Egel
Bende bu konuda araştırma yapmaya başlamıştım.Bu konuda boş zamanım oldugu için bazı linkleri altta sizler için derledim.Bu konuya merakı olanlar için umarım faydalı olur.Ayrıca türkiyenin gelişmesine faydası olur inşallah.
Bu sistemler mesela magnet motor diye geçen sistemlerdir.Arama motorlarına free energy, free energy generator, magnet motor gibi şeyler yazarsanız bulabilirsiniz.
Bu sistemler yenimi derseniz yeni degil desem belki dahada şaşırabilirsiniz.Elektrik tam olarak bedava degil ürün toplama maliyeti var.Bu sistemler'de dikkat etmeniz gereken noktalar mıknatıslar geometri malzeme bilgileri
Directory:Muammer Yildiz Magnet Motor - PESWiki
The Fuelless Engine Plans (Bu site proje planı'nı parayla satıyor )
Howard Johnson's Magnetic Motor
YouTube - Magnet motor bednin circuit
Directory:Magnet Motors - PESWiki
Schematic of How to Build a Magnetic Motor | Free Energy
The JLN Labs home page
The MEG - "Motionless Electromagnetic Generator" from Tom Bearden
BEDINI'S FREE ENERGY GENERATOR
Free energy magnet motor « Free Energy Circuits « Power Supplies « Electronic Circuits/Schematics Directory :: Next.gr
The Adams Motor - Tim Harwood's Guide from The Encyclopedia of free energy,energy21.org,energy 21 org Geoff Egel