CursedChico
Üye
Viper bunlardan hangisi acaba. Multimetreyle devreden sökmeden test edebilir miyiz?size viper i değiştirin dedim, kondanstörleri rölrleri değiştirmek güzel ama entegrede kaçak varsa hiç bir işe yaramaz.
ICE 101 baş parmak hizasında sol üst köşedeViper bunlardan hangisi acaba. Multimetreyle devreden sökmeden test edebilir miyiz?
Ekli dosyayı görüntüle 101524
kömür bitik kRDEŞİM FOTODAN ÇOK NET GÖRÜNÜYOR EN BAŞINDAN ARAYIP SORDUĞUNDA SÖYLEDİ MOTOR KÖMÜRLERİNİ KONTROL EDİN DİYE BOŞU BOŞUNA FORUMU İŞGAL EDİYORSUNUZKömürlerle oynaynca döndü 2 tarafa 3-4 tur da olsa.
Kıvılcım çıkıyordu, yine de devam ettirdim. 2 tarafa döndü ama sonra durdu yine. çıt çıt sesleri devam ediyor. kömürlerle temas sanki kesiliyor gibi bir süre sonra sanki ve duruypr gibi eğer beyinlik problem değilse. nasıl emin olurum sorun kömürden mi?
Ve progrmaı iptal edip bittitten sonra tekrar başlatınca dönmüyor. İlla kömürlerle oynamam gerekiyor ki o kıvılcımlı şekilde de olsa dönsün. kömürlerle oynayabileyim diye yan yatırıyorum. yan yatırırken belki bir şeyler düzeliyor ve sonrasında dönebiliyor. 3-4 tur da olsa.
tek bir taraftaki kömürü çkarıp test için yapmak gibi şeyler olamaz mı acaba
Ekli dosyayı görüntüle 101569
Ekli dosyayı görüntüle 101568a bir taraf yanlış mı takılmış anlamak için. normalde kıvılcım olmaması mı lazım.
bir de yan yatırmam sıkıntı olur mu. başka türlü zor oluyor incelemem.
Motoru sökersem kaç v vermek gerek.
Gelen usta bu kömürleri takmıştı. pek güvenemedim o adama. Ters takmış olabilir mi , yani sağı sola solu sağa? fotolardan anlaşılıyor mu üstte attığım veya tekrar atabilirim.
Büyük yazmana gerek yok. Konuyu okumamışsın belli ki. Forumun amacı zaten sorularıma cevap almak. İşgal olmuyor bu.kömür bitik kRDEŞİM FOTODAN ÇOK NET GÖRÜNÜYOR EN BAŞINDAN ARAYIP SORDUĞUNDA SÖYLEDİ MOTOR KÖMÜRLERİNİ KONTROL EDİN DİYE BOŞU BOŞUNA FORUMU İŞGAL EDİYORSUNUZ
Kömürlerin ucu kolektör dilimlerine girecek gibi sivri mi olmalı. İleri geri ne kadar hareket edebilmeli bir de. videolarda bunu tam açıklamıyorlar. 1-2 cm ileri geri gelebiliyor bu üstte attığım meselaKömürler yeni takıldı ise ilk başta sert geçmiş ise kollektöre tam oturmamış olabilir. Kömürlerin yuvasında rahat ileri geri hareket ettiğini görün. Kollektörü ve bakırların arasını iyice temizleyin.
Kömürler fırça üzerinde tam yer alıp oturana kadar bu sorun oluşabilir. Kömürlerin kollektör dilimlerine iyi oturduğundan emin olun. Gerekirse kömürlerin fırça uzerine oturan alanı hafif zımparalayıp tam oturmasını sağlayın.
Kömürlerin ucu kolektör dilimlerine girecek gibi sivri mi olmalı. İleri geri ne kadar hareket edebilmeli bir de. videolarda bunu tam açıklamıyorlar. 1-2 cm ileri geri gelebiliyor bu üstte attığım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?