muharrem6161T
Üye
Karta bağlı bir sokkette yanık var. Bunun dışında fiziksel bir hasar görünmüyor. Sorun ne olabilir?
ah be güzel insan, bizleri üzecek sorular soruyorsun farkında değilsin. sokette yanık var diyorsun, diyorsun da, yanıkların dibinde devre arızası var mı yok mu söylemiyorsun. kablo amcada arıza var mı onu da söylemiyorsun (hani kablo amca sağlam mı filan gibisinden) sokette yanık sıvı teması mı? bilgi yok. en kötüsü kart senin önünde, ölçümü yapıp bize bilgi verecek sensin, o tarafta leyla.Karta bağlı bir sokkette yanık var. Bunun dışında fiziksel bir hasar görünmüyor. Sorun ne olabilir?
Haklısınız eksik bilgi için özür dilerim. Soketin yanan kısımdaki kablolarda bir problem yok soket kablo ve kart arasındaki bağlantıyı sorunsuz yapıyor gibi duruyor. ( en azından ölçtüğümde öyleydi) bunun dışında karttaki komponentleri de ölçtüm ve bir anormallik yok gibi. Ayrıca kartta da yanık vb bir şey görünmüyor sadece soket kararmış.ah be güzel insan, bizleri üzecek sorular soruyorsun farkında değilsin. sokette yanık var diyorsun, diyorsun da, yanıkların dibinde devre arızası var mı yok mu söylemiyorsun. kablo amcada arıza var mı onu da söylemiyorsun (hani kablo amca sağlam mı filan gibisinden) sokette yanık sıvı teması mı? bilgi yok. en kötüsü kart senin önünde, ölçümü yapıp bize bilgi verecek sensin, o tarafta leyla.
şimdi ben bir servise göster yada servis çağır desem kötü adam oluyorum değil mi?
entegre veya triyak arızası olabilir, bu işlerin tamirini @bakımcıı ustamız yapıyor. kart görselini görseydik belki bildiğimiz şeyleri tanımlayabilirdik.