beko iki programlı uğultu geliyor çalışmıyor

merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim,
beko iki programlı bulaşık makinam hiçbir kademede çalışmıyor.fişini prize taktığımız anda bir uğuldama geliyor ve başka bir işlem yapmıyor.cihazın kademesi kapalıyken ,1 konumunda ve 2 konumunda sürekli uğuldama var.sorun nedir acaba,bu sorunla karşılaşan varmıdır ?
cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Cihaz en son ne zaman çalıştı, su geliyor mu, musluğa-filtrelerine baktın mı?

açma kapama düğmesine bastığınız anda o ses gelmeye başlıyor ise makina taban sacına su akıtmış demektir. makinanın alt kısmında su kaçağından dolayı su akar. taşma swici de bu suyu görür ve devamlı pompa konumuna geçer. kaçaklarında %90 ı kazan delinmesidir. makinayı arkaya doğru biraz yatırın. arka ayaklarından su akıyor ise dediğim gibi durum söz konusudur

geri donuş için teşekkür ederim.dün akşam makinanın kapaklarını söktüm ve gördümki alt kısım su içinde kalmış tabi oradaki motorda ıslanmış.haliyle çalışmıyor ve sanıyorum kendini korumaya almış.suyu güzelce temizledim saç kurutma ile kuruttum ve o halde çalıştırdım.kaçak falan yoktu.en son eşim çok köpürdüğünü ve dışarı verdiğini söylemişti muhtemelen aşşağı vermiş köpüğü.makinam şuan çalışıyor tekrar teşekkürler.

açma kapama düğmesine bastığınız anda o ses gelmeye başlıyor ise makina taban sacına su akıtmış demektir. makinanın alt kısmında su kaçağından dolayı su akar. taşma swici de bu suyu görür ve devamlı pompa konumuna geçer. kaçaklarında %90 ı kazan delinmesidir. makinayı arkaya doğru biraz yatırın. arka ayaklarından su akıyor ise dediğim gibi durum söz konusudur
evet aynen anlattığınız gibi olmuş teşekkür ederim.

Forum istatistikleri

Konular
129,880
Kullanıcılar
452,758
Son üye
aprnck

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri