çaylakelektrikçi
Paylaşımcı üye
Abilerim evimize buzdolabı bulaşık mak.ve ankastre fırın alicaz..hangi marka sizce daha sorunsuzdur.?..
İkisini de Bosch marka kullanıyoruz, memnunuz. Bulaşık makinesi konusunda tavsiyem çok programlı olması önemli değil. Bende evlenirken çok özellikli mak.aldim ama en fazla 2 program kullandık şimdiye kadar. Yani daha fazla para ödemene gerek yok o özellikleri kullanmayacaksan ki muhtemelen kullanmayacaksınAbilerim evimize buzdolabı bulaşık mak.ve ankastre fırın alicaz..hangi marka sizce daha sorunsuzdur.?..
Forumlardan arastriyorum.arçelik ile bosch arasında kaldım.ikisine iyi diyen de var.eve sokma diyen de var..teşekkürler ferhat abi.İkisini de Bosch marka kullanıyoruz, memnunuz. Bulaşık makinesi konusunda tavsiyem çok programlı olması önemli değil. Bende evlenirken çok özellikli mak.aldim ama en fazla 2 program kullandık şimdiye kadar. Yani daha fazla para ödemene gerek yok o özellikleri kullanmayacaksan ki muhtemelen kullanmayacaksın
Haklisin abi kesinlikle sans isi...en kaliteli markanin bile iki ayda bozulmayacaginin bi garantisi yok..hepsini arçelik alayim diyorum.Şans işi bu iş.Bulaşık makinem arçelik.Dolap profilo.10 seneyi devirdiler.
Haklisin abi kesinlikle sans isi...en kaliteli markanin bile iki ayda bozulmayacaginin bi garantisi yok..hepsini arçelik alayim diyorum.
Teşekkürler[emoji4]Hayırlısı.Herşey gönlünce olsun.
Arçelik al. Kesinlikle servis ve parça sıkıntısı yasamazsın. Geri şans işi [emoji4]Forumlardan arastriyorum.arçelik ile bosch arasında kaldım.ikisine iyi diyen de var.eve sokma diyen de var..teşekkürler ferhat abi.
Tamamdır abim.arçelik te karar kıldımteşekkürlerArçelik al. Kesinlikle servis ve parça sıkıntısı yasamazsın. Geri şans işi [emoji4]