Hocam sulama motorunu sulama sistemi kontaktor ile otomatik olarak çalıştırıyorSulama motoru neye bağlı olarak çalışıyor, atıyorum zaman saati ? Vy Keyfi mi ?
Bahsettiğiniz nasıl bir malzeme hocam. Ac 24 volt ile tetiklenip 3 faz kontrol edebiliyor muMotor bağlantısı önüne zamanlayıcı ekleyin tabi motor çalışma zamanlaması cihazdan değil de gerçek hayatta kayacktır. Sizin için önemli değilse. BAzı zamanlayıcılar çift devreli / zaman ayarına sahip değişken açma/ kapama. Bunları araştırın sizin işinizi hangisi görürse.
PLC yazınızı okudum. Bende kendi ihtiyacımı bir taslak olarak çizdim aradığım parça bu.Siz başlayın araştırmaya veya bunları satan yerlere kısaca sorundan bahsedin gerekli ürün ve modeli onlar seçip gösterecek.
Hocam sulama motorunu sulama sistemi kontaktor ile otomatik olarak çalıştırıyor
Bahsettiğiniz nasıl bir malzeme hocam. Ac 24 volt ile tetiklenip 3 faz kontrol edebiliyor mu
Hocam kurulu bir sistemim yok. Araştırıp cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim ama benim sorunum bu değil. Ben zaten motor bağlayabiliyorum. Benim amacim videoda belirtilen sulama motoru devreye girmeden önce blower (hava üfleme) motorunu çalıştırıp kapatmak. Blower kapanır kapanmaz sulama motorunu devreye sokmak....kurulu sisteminizin fotolarını yayınlamanız arkadaşlar görerek bilğili cevap verebilsinler .
ürün ?
https://www.rainbird.com/sites/default/files/media/documents/2018-02/man_ESP-RZX_TR.pdf
Ekli dosyayı görüntüle 70602
Ekli dosyayı görüntüle 70603
ürün benzeri ?
Bu şekilde blower sürekli çalışacaktır. Sürekli çalışmasını istemiyorum. Blower 1 dakika çalışacak ardindan blower kapanip sulama motoru sulama bitinceye kadar çalışacakSize cekmede gecikmeli zaman rolesi lazim. Sulama sistemi M ucundan voltaj gonderdiginda blower motoru çalışacak ama sulama pompasi roleye ayarladiginiz sure sonunda pompaya start verecek.
Anahtar kelime cekmede gecikmeli zaman rolesi.