confickerbelasi
Profesyonel Üye
Confickerbelasi usta yardımcı olmaya olmaya çalışıyorsun çok teşekkür ederim Windows 10'nu yüklerken benim bilgisayarımın işlemcisinin Windows 10'nu desteklemediği yazısı çıkıyor, işlemciyimi değiştinmem gerekiyor,diger bir sorum ise CD img burnxp programı flaşh belleğe ıso kaydı yapmıyor mu sadece CD/DVD'ye mi kayıt yapıyor. Windows 7'yi DVD den yüklerken hata veriyor birde USB den denemek istiyorum.
64bit kurma 32bit kur benim ki de 10 pro 32bit var 7ultimate 64bit kurulabiliyorken 8 64bit kuruluyor 8.1,10 64bit kurulmuyor4gb rame kadar 32bit kurulabilir.Confickerbelasi usta yardımcı olmaya olmaya çalışıyorsun çok teşekkür ederim Windows 10'nu yüklerken benim bilgisayarımın işlemcisinin Windows 10'nu desteklemediği yazısı çıkıyor, işlemciyimi değiştinmem gerekiyor,diger bir sorum ise CD img burnxp programı flaşh belleğe ıso kaydı yapmıyor mu sadece CD/DVD'ye mi kayıt yapıyor. Windows 7'yi DVD den yüklerken hata veriyor birde USB den denemek istiyorum.
Merhaba arkadaşlar; internetten program indirirken bilgisayara virüs bulaştı antivirüs programları kaldıramıyor, DVD'den format atamıyorum hata veriyor windows 7 biçimlendirme yapmıyor bunun başka yolu yok mu ?
Arkaplan usta DVD format hatası şu : 0x80070570 ,virüs ismini bilmiyorum pencere açıldığında en üste google arama kutucuğunda konuya göre değişik yabancı kelime ve harfler oluyor renk kırmızıya dönüyor ,birde komut yöneticisine yazı yazdığımda verilen cevapta kelimeler parçalı, boş harflerin yerine üstte bir harfin karesi şeklinde yazılıyor ya da küçük kutucuklar bulunuyor.Merhaba
Virusun isimi yok mu ? ve dvd format hata açıklaması nedir ? ( tam bilgi isteği )
dvd den format için başla hard diskini c - d ne varsa sil yeni iz ver ( yeniden olustur c -d sürücüsü . )
tüm hard disk verileri yok olur .
Diğer ...
Sizin sorununuza uyuyorsa bu virus olabilir .
http://www.chip.com.tr/blog/mesutillegal/harddiskleri-olduren-virus_3831.html
Kolay Gelsin
linux mint ile boot et ve diski gparted ile komple sil...
Usta bu linüxmint'i iso olarak indirdim bunu kurarken anahtar veya şifre sorar mı bu Linux başlıbaşına bir program mı Windows gibi mi ?Teşekkürler.linux mint ile boot et ve diski gparted ile komple sil...
Ekli dosyayı görüntüle 35768
aygıt'ı tıkla yni bölüm oluştur dersen komple silinir.
Linux Mint işletim sistemi açılışa şifre komazsan istemez.Usta bu linüxmint'i iso olarak indirdim bunu kurarken anahtar veya şifre sorar mı bu Linux başlıbaşına bir program mı Windows gibi mi ?Teşekkürler.