fgencal
Profesyonel Üye
Çin mallarından gına geldi keşke Nokia olsa alır kullanırdım. Gitar Orhan abimizin.Telefon Nokia mı abim?Gitar dinletisi videosu da bekleriz.
Çin mallarından gına geldi keşke Nokia olsa alır kullanırdım. Gitar Orhan abimizin.Telefon Nokia mı abim?Gitar dinletisi videosu da bekleriz.
Masadaki Sony çift hoparlör ve ses güzel çok yüksek olabiliyor......O şekilde stereo olayı olmaz ama, film ve oyunlarda stereo beklerim
O şarj bataryası,telefonum Samsung...Telefon Nokia mı abim?Gitar dinletisi videosu da bekleriz.
Saat Avrupa ve doğru çalışıyor,pilli...Saat malesef pilli herhalde. Çakma nostaljik .
O şarj bataryası,telefonum Samsung...Çin mallarından gına geldi keşke Nokia olsa alır kullanırdım. Gitar Orhan abimizin.
Ben resim yazı göndermiştim detayda olabilir.Cahal civelek @ozgurece-TA3HGU
Hani PC nerde.? Hangi ses sistemine bağladın?
@Mr_YAMYAM hocam Monster dan resimdeki sistemlerin ses bağlantısını bluetooth modül KN 320 (Sizede göndermiştim) ile hem RX/TX olarak kullanılabiliyor. Mavi diş ile 10 metre alanda kablosuz bağlantı pc den pc ye ve tabiki sizin projeniz SU-V4A ya. SU-V4A ya kablosuz audio bağlantısını TC-K490 ın Monitör girişini kullanarak yapıyoruz. TC-K490 - Technics e zaten audio in -out bağlı konumda. Monster veya Mac lerden mavi diş ile ses çıkıyor KN 320 bağlantılı TC-K490 ulaşıyor. Oradanda efsane SU-V4A ya. Yada bant genişliği dar olan Sony müzik sistemine. Kablo karmaşasına son. (Biraz karışık anlatım oldu galiba) Aaaaa bir de şunu önemle belirtmeliyim ki SU-V4A da Vangelis -Chariots Of Fire -213.826KB 1411kb/s dinliyorsunuz sanki odada orkestra canlı seslendiriyor. Tabiki dinlemek lazım anlatmakla olmaz.Cahal civelek @ozgurece-TA3HGU
Hani PC nerde.? Hangi ses sistemine bağladın?
Profesyoneller kısaca şöyle anlatırlar.Aaaaa bir de şunu önemle belirtmeliyim ki SU-V4A da Vangelis -Chariots Of Fire -213.826KB 1411kb/s dinliyorsunuz sanki odada orkestra canlı seslendiriyor. Tabiki dinlemek lazım anlatmakla olmaz.
Benim gibi bazı frekanslarda işitme kaybı olanlar anlamaz senin sistemden.
AUDIO-FİL herifleri takip ettin mi.?Benim gibi bazı frekanslarda işitme kaybı olanlar anlamaz senin sistemden.
En kötü sistem ile en iyi sistem aynı gelir.