ampirist
Katılımcı Üye
Yabancı dil yok.Onu Google'den yaz araştır.
Çeviri kullanınca saçmasapan şeyler buluyorum.
Yabancı dil yok.Onu Google'den yaz araştır.
@Mr_YAMYAM ve @confickerbelasi ustalar bilir. google amca değil. ustalar bilir işini. ses onların işi.Onu Google'den yaz araştır.
Anakart genellikle intel gibi kaliteli ses kartı ile gömülü geliyor.@Mr_YAMYAM ve @confickerbelasi ustalar bilir. google amca değil. ustalar bilir işini. ses onların işi.
bence ustalarımın bilgi ve tecrübelerine hakaret ediyorsun.Anakart genellikle intel gibi kaliteli ses kartı ile gömülü geliyor.
Kaliteli markalar belirli,SONY,Logitech,HP,Samsung,Pioneer vb.fakat pahalı.Ucuz kötüler beyini etkiler teneke sesi gibi beyini bozar.Kaliyeli elektronik ses önemli.Ses sinyali kaliteli ise güzeldir...Bunu biliyoruz!Mr_YAMYAM daha iyi biliyor o çok daha yüksek seviyede kaliteli ses elektroniği biliyor ben komşuları kanser ediyormuşum şuan piranha 7822 ile Cem Karaca Beyaz atlı çalıyordu MFÖ İstedim çalıyor şimdi GM5P Spıtify beğediklerim karışık çalıyor Mikado MD2012'i kardeşime verdim notebook bozuk... panel bozuldu...
Kaliteli müzik dinlemek demek yüksek seviyede dinlemek değildir.Mr_YAMYAM daha iyi biliyor o çok daha yüksek seviyede kaliteli ses elektroniği biliyor ben komşuları kanser ediyormuşum şuan piranha 7822 ile Cem Karaca Beyaz atlı çalıyordu MFÖ İstedim çalıyor şimdi GM5P Spıtify beğediklerim karışık çalıyor Mikado MD2012'i kardeşime verdim notebook bozuk... panel bozuldu...