Maxim-1995
Üye
İnanılacak gibi değil
- Bilgisayarın her tarafını temizledim tek tek çıkardım kabloları ... her tarafı temizedim
- İşlemci fanı çıkardım ( sadece fan alüminyum değil yoksa macun )
-bilgisayarın bir tarafı açıktı onu kapattım hava girişimi engelledim
- hard disk tarafına fan taktım ( orda fanlık yer vardıda takılmamış )
- kabloları daha küçülttüğüm bağlantı olmayanları çıkardım ...
- 3 adet kasa nın orjinal yerine fan taktım ...
- güç kaynağı yandıktan sonra yeni taktırdığım kişler neredeysi kasayı kaplıyodu kablolar ... bile ram yeri neredeyse sıkıştırıyodu bende düzelttiim daha düzgün yaptım vs vs ...
- Bilgisayarı açıyorum amman allahım geç açılıyor ( o nese = ) CPU 103 Derece :O
- Bilgisayarı paat diye kapattım baktım demekki cpunun yandaki 1 vida yeri tam iyi takmamışım düzelttim başattım derece 80 lerde ( daha hızlı açıldı )
şu anda
Sistem : 38 Drc
CPU : 84 Drc
AUX :54 Drc
HD0 :29 Drc
Arkadaşlar ben 1 saatline bilgisayarı kapatıp balkona alsam ( neden balkon derseniz istanbul şu an buz gibi ) daha sonra açsam bu derece 40 lara inermi ???
çünkü ben biliyorumki birşey ısındıktan sonra ve kullanılıyorsa sıcakken onu soğutak zor ??
- Bilgisayarın her tarafını temizledim tek tek çıkardım kabloları ... her tarafı temizedim
- İşlemci fanı çıkardım ( sadece fan alüminyum değil yoksa macun )
-bilgisayarın bir tarafı açıktı onu kapattım hava girişimi engelledim
- hard disk tarafına fan taktım ( orda fanlık yer vardıda takılmamış )
- kabloları daha küçülttüğüm bağlantı olmayanları çıkardım ...
- 3 adet kasa nın orjinal yerine fan taktım ...
- güç kaynağı yandıktan sonra yeni taktırdığım kişler neredeysi kasayı kaplıyodu kablolar ... bile ram yeri neredeyse sıkıştırıyodu bende düzelttiim daha düzgün yaptım vs vs ...
- Bilgisayarı açıyorum amman allahım geç açılıyor ( o nese = ) CPU 103 Derece :O
- Bilgisayarı paat diye kapattım baktım demekki cpunun yandaki 1 vida yeri tam iyi takmamışım düzelttim başattım derece 80 lerde ( daha hızlı açıldı )
şu anda
Sistem : 38 Drc
CPU : 84 Drc
AUX :54 Drc
HD0 :29 Drc
Arkadaşlar ben 1 saatline bilgisayarı kapatıp balkona alsam ( neden balkon derseniz istanbul şu an buz gibi ) daha sonra açsam bu derece 40 lara inermi ???
çünkü ben biliyorumki birşey ısındıktan sonra ve kullanılıyorsa sıcakken onu soğutak zor ??