Bilgisayarcıların kullandığı driver yükleme programı

kingtibaba

Üye
Katılım
17 Eki 2011
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
32
pro.png


Arkadaşlar programı kullanmak için herhangi bir şifre,register vs. ihtiyaç yoktur.Bir çok driver içerisinde mevcuttur yapmanız gereken sadece programı çalıştırmak o kendi bütün driverları bulup yüklemeniz için ana penceresine çıkartıyor.Büyük bilgisayarcı firmaların kullandığı driver yükleme programıdır bir cd’ye sığacak boyutta olduğu için çok kullanışlı bir programdır.
 
güzel paylaşım benzerlerinden bir tanesini kullaNmıştım ekran kartı driverlerinde sorun oluyordu, basit bir hata veriyordu bilgisayar her açılışta uyarı niteliğinde bunu denediyseniz öyle bir durum var mıdır?bilgi verebilir misiniz?
 
bir bilgisayarcı olarak bu programı hiç kullanmadım eğer driver bulmakta sorun yaşar isem Driver Genius'u kullanıyorum oldukça iyi bir programdır.Tavsiye olunur.
 
güzel paylaşım teşekürler. ben easy driver scanı kullanıyorudm oda sınır ve yavaştı.
 
katilimsiz da ya da silenthal da buna benzer gunceller var oraya bakmanızı öneriririm
 
Ben çok uzun zamandır driver yüklerken ilgili ürünün yüklemesini yapmıyorum, driver cd'sinin içerisindeki ini dosyalarını ve alt dosyalarını bir klasöre kopyalıyorum sonra windowsa ordan yükle diyorum ve çok hızlı yükleme yapıyorum tavsiye ederim...
 
bu söylediğiniz program için internet lazım bir cd de ne driver olacak ki...bu tür prolar donanımı tarar sonra indirme yolunu gösterir. ben 2 yıldır MCS DRİVER programı kullanıyorum şiddetle tavsiyemdir. 4,3 GB bir DVD den oluşuyor kendi üzerinde varsa yükleme yaparsın yoksa internet yolunu gösterir. çalıştığım yerde 300 civarı bilgisayar var hepsi geğişik donanımlı. %85-90 nını bu DVD sayesinde surunsuz kuruyorum internete gerek kalmadan.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,755
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst