Bilgisayarcıların kullandığı driver yükleme programı

Double Driver programını tavsiye ederim.
 
Bunun 13 Versiyonu Çıktı Gayet Başarılı Bir Yazılım Bulamadığınız Driverların % 90 ı Garanti Yükleniyor. Çok Nadir Bulamadığı Oluyor Bunun Sebebi de Çok Yaygın Olmayan Driverlar. Diğer Driverlarıda Güncelleme Yapıyor Versiyonlarını Artıyor. Kullanıyorum % 100 Memnunum.
 
bu söylediğiniz program için internet lazım bir cd de ne driver olacak ki...bu tür prolar donanımı tarar sonra indirme yolunu gösterir. ben 2 yıldır MCS DRİVER programı kullanıyorum şiddetle tavsiyemdir. 4,3 GB bir DVD den oluşuyor kendi üzerinde varsa yükleme yaparsın yoksa internet yolunu gösterir. çalıştığım yerde 300 civarı bilgisayar var hepsi geğişik donanımlı. %85-90 nını bu DVD sayesinde surunsuz kuruyorum internete gerek kalmadan.
Bilmiyorsan Kullanmadıysan Yorum Yapıp İnsanların Kafasını Bulandırma. Ben Kafe Kurulum İşi Yapıyorum Ewlere Pc tamirine Gidiyorum Yeri Geldiğinde Kafe Kurulumu Yapıyorum. İndir Kullan Mutlu Olursun.
 
Double Driver programını tavsiye ederim.

Double driver ile driverları yedekledikten sonra istediğiniz kadar format atın ve driverı restore yapın. Tabi büyük kafe gibi yerlerde ne kadar kullanışlı olur bilemeyeceğim. Bu programla driver havuzunuzu da oluşturabilirsiniz.
 
Tşkrler bu programı bende kullanıyorum.Tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,756
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst