EMO - 32.0001 ENERJİ KİMLİK BELGESİ UZMANI (YENİ TASARLANAN BİNA) EĞİTİMİ
32.0001 ENERJİ KİMLİK BELGESİ UZMANI (YENİ TASARLANAN BİNA) EĞİTİMİ
Eğitimin Amacı
Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı olarak görev yapacak olan ilgili odasından serbest müşavir mühendis veya serbest mimar belgesi sahibi üyelerimizin/diğer meslek odalarına üye olanların binalarda enerjinin ve enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması, enerji israfının önlenmesi ve çevrenin korunması, binanın enerji ihtiyacı, enerji tüketim sınıflandırması, yalıtım özellikleri ve ısıtma/soğutma sistemlerinin verimi konularında bilgilendirilmelerini ve bu alanda çalışabilmeleri için belgelendirilmelerini sağlamaktır.
Eğitimin İçeriği
Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği
Binalarda Enerji Performansı Ulusal Hesaplama Yöntemi
BEP-TR Yazılım Programı
24/02/2011
25/02/2011
26/02/2011
(3 GÜN, 18 SAAT)
ANKARA ŞUBE
Eğitimin Saatleri:
10:00-17:00
Eğitim Online Başvur
Katılımda Aranacak Şartlar
İmzalı EKB Uzmanı Kayıt Formu (Örneği için tıklayınız)
Diploma / Mezuniyet Belgesi (Onaylı örneği(Oda, Okul veya Noterden) – EMO üyeleri için istenmeyecektir.)
3 adet fotoğraf
Nüfus Cüzdanı fotokopisi
EMO Üyeleri için "
Elektrik 1 kV Altı SMM Belgesi" veya "1kV Üstü ve 1 kV Altı SMM Belgesi"
MMO Üyeleri için Isı Yalıtımı - Isıtma Tesisatı - Sıhhi Tesisat alanlarında SMM Büro Tescil Belgesi sahibi olmak
İMO Üyeleri için SİM Belgesi
MO(Mimarlar Odası) Üyeleri için Serbest Mimarlık Belgesi
Eğitim ve Belge Ücretini Yatırmış Olduğuna dair makbuz
Her katılımcı eğitime gelirken kendi kişisel bilgisayarını da getirecektir. Odamız tarafından katılımcılara bilgisayar sağlanmayacaktır.
Sınav ve Belgelendirme
Eğitimin sonunda yazılı sınav yapılacaktır. Başarı notu 100 üzerinden en az 70dir. Başarılı olanlara Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı belgesi verilecektir. Adayın Eğitimi aldığı yıl içerisinde en fazla 2 kez sınava katılma hakkı vardır. Aday eğitimin en az 16 saatine katılmak zorundadır.
Ücretler
Seminer Ücret: 165 TL
Belge Ücreti: 15 TL - Eğitim ücretine belge ücreti dahildir.
Eğitim Yeri İletişim Bilgileri
TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi
Necatibey Cd. No:102/1 Kızılay - ANKARA
Telefon: (0312) 231 44 74 Faks: (0312) 232 10 88
e-Posta: