Bios ayarı

o değil ama galiba o bioslar win 98 destekliyormuş, flash disk falan desteklemez, yani senin makina 20 senelik falan doğrumu anlamadım. usb hdd falan çıkıyor, ama desteklemeyebilir

Son düzenleme:
o değil ama galiba o bioslar win 98 destekliyormuş, flash disk falan desteklemez, yani senin makina 20 senelik falan doğrumu
dogrudur evet 10 15 yıllık vardır evet desteklemezmi diyorsunuz ama usb seçenekleri var ve usb den açar gibi olup direk xp ye dönüyor bir ayar felan eksiktir diye düsünmüştüm biostan

başka ayar bilmiyorum, hızlı başlatma seçeneği varsa iptal et öyle denei usb girişleri değiştir, yoksa cd den formatı denemen lazım

başka ayar bilmiyorum, hızlı başlatma seçeneği varsa iptal et öyle denei usb girişleri değiştir, yoksa cd den formatı denemen lazım
teşekkürleryardımcı oldugunuz için peki bu biosu nasıl güncelleyebilirim masaüstüne program kurup güncelleyen programlar mevcutmu yada güncel dosyasını bulabilirmiyim

bios update için araştırmadan bilemezsin, onun içinde kasayı açıp anakart modelini tam öğrenmen lazım senin yazdığın bios modeliyle bakılmaz.

ben bir kere harddiskimi söküp başka makinaya takmıştım, o makinada format atıp tekrar kendi makinama takmıştım, ilk başta yeni driverlar yükleyip düzgünce çalışmaya devam etmişti, sende deneyebilirsin

anladım ama dediğiniz gibi anakart üzeride yazılar göremiyorum sadece devre elemanlarının üzerinde yazan yazılar var dedginiz yazıyı anladım bazı anakartlarda büyükçe yazıyor ama bunda yazılı degil bir program varmı önereceginiz bilgileri ögrenebilmem için

bilgisayar şu an çalışıyorsa neden bu kadar uğraşıyorsun.
işe yararmı belli olmaz ama speccy programı var, kurup çalıştır makinanı bir sürü özeliğini sıralar.
nası makinaymış o öyle, buraya anakart resmini çekip atabilirmisin

bilgisayara format atacağım cd yok ondan flaş la atıyım dedim ve programı kurdum bios boş gözüküyor özelliklerini yazmıyor ama başka bilgisayara kurdum programı gösterdi modeli ve çalıştırdan modeli resimdeki gibi gösteriyor

bios modeli

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-06-23-15-54-35.png
    Screenshot_2017-06-23-15-54-35.png
    839.4 KB · Görüntüleme: 9
ordan olmaz bunu kurman lazım yada kapagı tornavidayla sök resmini çek.

flashını makina açıkken görüyor değilmi içine falan bakıyon girişlerde sorun yok

speccy1.png

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,811
Kullanıcılar
452,618
Son üye
mberber

Yeni konular

Geri