Bios ayarı

resim birde bios boş gçsteriyor program başka bilgisayarda calıstırıyom bios özelliklerini gösteriyor resimde var ve usb girişlerinde sorun yok güzelce çalışıyor birde şundan emin olalım cihaz eski cihaz yani usb den format özelligi varmı biosta seçeneklerde var ama biryerlerde bir hata var ama

Ekli dosyalar

• 20170623_162124.jpg
    20170623_162124.jpg
    226.4 KB · Görüntüleme: 7
  • 20170623_162405.jpg
    20170623_162405.jpg
    336.1 KB · Görüntüleme: 8
chipseti güzelmiş pentium 4 makina, usb den format olması lazım aslında, sen dediğim gibi başka makinada formatlasana tornavida işlerini yapamıyormusun

SIS-661FX-M661FX.jpg

ön yüzünde yazı yok ama kartın arka tarafında yazarmı bilmiyorum sökerim bakarım onada arkasında yazıyormu ve program aslında göstermesi lazımdı göstermedi ve başka makinadada atarım ama bunu yapalım devamlı gerekli olan birşey cünkü sorun varsa çözüme gitmek istiyorum yardımlarınızla sağolun sizde yardımcı oluyorsunuz

sen temiz formatını at sistemi çalışır hale getir, sonradan mesela acronis kurarsın temiz haliyle yedeklersin lazım oldukça ilk açılışta çalışıyor o , açıyorsun sonra formatlı haline döndürürsün, yani yedek aldığın haliyle, programlarıyla vs aynen dönüş yapar.

anladım peki ayarları tek tek nasıl düzeltebilirim şeması felan varmı biosların res third boot device ve boot other device seçenekleri hangi konumda olmalı
20170622_135823.jpg

cihaz açılıyorsa söylediklerin öyle kalsın farketmez hayati hiç bi önemleri yok

ozaman tek birşey kalıyor usb den format başlamaması için sebeb bios sürümü eski oldugu için başlatamıyor formatı düşüncesindeyim dogrumu ve yeni sürüm bios yüklenirmi varmıdır ?

anakart üreticinin insafına kalmış, olmayadabilir, varsa yüklerken makinayı öldürebilirsinde tehlikeli işler.

usb ni hazırlarken kullandığın programdan tanımıyor falan da olabilir, ama f9 niye çalışmıyor oda bir sorun..

aynen F9 neden gelmiyor oda sorun ve F9 adevamlı basıyorum degisen birşey yok ve F1 den F 12 ye kadar tektek deniyorum hiçbir bölüme giriş yapmıyor normalde güvenli mod menüsüne felan biryerlere girmesi lazım degilmi F tuşları ve sadece del tuşu ile biosa girebiliyorum ve delete tuşu ilede bios menüsüne giriş yapılabiliyor böyle tuhaf bir durum var

bir yerlere girmesi lazım, del çalışıyor, klavye çalışıyor ama usb mi başka ps2 klavye denesen, denemediğin kalmadı zaten :)

Forum istatistikleri

Konular
129,811
Kullanıcılar
452,618
Son üye
mberber

Yeni konular

Geri