Bios ayarı

:) malesef evet denemedigim uğraşmadığım yer kalmadı ve halada deneyecegim çok yer var tahmin ediyorum :) ve tahmin ediyorum ki bios sürümünden dolayı usb den okuma yapamıyor ve iki ayrı usb programından yazdırdım format dosyalarını iki ayrı flaşa ikisindede aynı başlar gibi olup XP ye dönüyor geri anakartı sökecegim dediğiniz gibi birde arka tarafına bakıyım yazılar varmı

anakartın modelini buldum arkasındaymış anakartın yazılar
20170623_183141.jpg

maalesef üreticisi falan hiç belli değil, sen dışarda at formatını en iyisi

anladım peki şöyle birşey yapabilirmiyim harddisk IDE bende usb baglantı kablosu var bilgisayara baglıyorum hd yi ve görüyorum başka bilgisayardan bu hd nin içine diger pc den nasıl windows kurabilirim dosyaları atabilirmiyim direk acaba format iso dosyası var masa üstünde ve bunu flaş için çikardıgım dosyarıda mevcut bu yöntem ile yapabilirmiyim

takacağın pc nin anakart üstünde IDE girişi vardır zaten

takacağın pc nin anakart üstünde IDE girişi vardır zaten
bu işlemi laptoptan yapacagım o yüzden böyle bir işlem yapmak iştiyorum yani hd yi usb gibi gördürüp içine windowsu kurup sonra kasaya hd yi taktıgımda çalışacak şekilde bir işlem yapabilirmiyim bu mümkünmüdür

yapılamaz gibi geliyor. onun yerine bi cd al xp format cd si yazdır kurtul, olmaz mı

anladım peki cdrom takıp kasaya format atacagım o zaman usb işi iptal

yapılamaz gibi geliyor. onun yerine bi cd al xp format cd si yazdır kurtul, olmaz mı
cd rom taktım bilgisayara ve formatta donuyor kalıyor ve 4 .5 tane farklı cd denedim yine aynı galiba biosta sorun oldugu anlaşıldı ayarları nasıl düzenleriz

kuruluma başlıyor yüzde bilmem kaç olup donuyor mu diyorsun

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,811
Kullanıcılar
452,618
Son üye
mberber

Yeni konular

Geri