novell35
Üye
Sözüm meclisden dışarı, diğer üniversitelerin teknik yeterlikleri hakkında fazla bilgili değilim. 1998 mezunuyum ve benim üniversitenin teknik yeterliliği de orta seviyelerdeydi.
Üniversite sınavına girerken hangi üniversitelerin teknik olarak yeterli hangilerinin yetersiz olduğunu bilmiyorduk. Şimdi bile bunu öğrenmek kolay değil. Anladığım kadarıyla başvurularla ilgileniyorsunuz. Tecrübelerinize dayanarak ve üniversite seçimi yapacak üniversite adaylarına yardımcı olmak amacıyla teknik olarak yetersiz olduğunu düşündüğünüz üniversiteleri söyleyebilir misiniz?
Bence yanlış bir konu.işverenler eleman seçiminde buna bakmamalı.çok amatörce.
önemli olan ünv. 'nin verdiği eğitim değildir.Önemli olan kişinin mesleğini sevmesi ve kendini geliştirmesidir..Soruyorum size odtü mezunu birde atıyorum niğde ünv. mezunu iki genç mühendis başvuru yaptı fakat niğde mezunu genç arkadaşımız her konuda diğerine göre üstün.hangisini tercih edersiniz??
Profesyonelce yaklaşmak yani üniversiteye göre değilde kişiye,eğitimine ve bilgisine bakılarak eleman seçilmeli.doğru olan da budur.en azından benim için..
herkese iyi akşamlar