Bir konu da yardım istiyorum

regure28

Üye
Merhaba,
Bilgisayarda oyunlarda kullanmak için üzerinde buton,switch ve tuş olan bir kutu yapmayı düşünüyorum.Önce eski kablosuz mause söküp devresinin üzerinde ki tuşları lehimle çıkarmayı sonra tuşların bağlantı noktalarına lehim ile kablo atıp onları kutunun uzerıne yerleştirdiğim buton ve ya anahtarlara çekmeyi düşündüm yalnız mause uzerınde max 3 tuş var yanı benım ıcın kısıtlayı oldu bu...Ben daha fazla tuş seçeneği olan boardlar aradım ama bulamadım Elektronik konusunda cok az sey bılıyorum...O yüzden herhangi bir tuş devresini bilgisayarda ki bir fonksiyona atama gibi üst düzey bir şey yapamam...Bana bu konuda pratik bir şekilde nasıl bir devre oluşturabileceğim konusunda ve ya hazır sadece tuş devresi bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz ?

ne demek istedigini anlaya,madim. farende o kodda bir buton mu var. foto cekip gosterebilir misin.

ustat onubiliyorum amasimdi arkadas ne yapmak istiyor onu cozemedim.
eger derdi sadece el yapimi oyun konsolu ise alsin bir klavyeyi soksun plaketini. onun bir suru pin cikisi var. deneye deneye yollari bulsun isini gorur. buna benzer bir tasarim da adam klavyeyi sokup madeni paralar icin yazar kasa yapmisti. adam uygun delikten uygun parayi atiyordu alttaki switch de basiyordu. zor degil ama ugrastirici:)

Forum istatistikleri

Konular
130,047
Kullanıcılar
453,017
Son üye
cnturkmenoglu00

Yeni konular

Geri