Sürekli Atan Sigorta ?

Tesisatta sorun yokmuş. Kendini çok zeki sana vatandaş saat 06:42'de bodrum merdiveni başıan gelip önce etrafı izledi ve kamera var mı yok mu baktı. Gizli kamera olduğu için göremedi tabi. Tabi saniyesinde cep telefonuma bildirim geldi ve anlık izledim herşeyi. Etrafı izledikten sonra merdivenden indi elini montunun cebine koyup eli o şekilde iken enerji odasının kilidini açtı ve içeri girip sigortayı kapattı. Hemen anında alarm sisteminden elektrik kesildiği şeklinde mesaj geldi. Şahıs kendisini kimsenin görmediğini düşünürek hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Emniyet müdürlüğüne giderek video kaydını da vererek şikayetçi oldum. Polis bundan birşey çıkmaz diyor. Delil olduğu halde ceza almayacak galiba. Bende bu şahsın dairesinin sigortasını kapattım. Artık benimki ne zaman kapanırsa bende gidip onunkini kapatacağım. Olurda o an karşılaşırsak birbirimize kafa göz dalacağız ve bu defa karakola darp nedeni ile gideceğiz. Malesef yasalar suçluyu koruyor. Net bir delil de var elimde. Ama sonuç alamayacağım.

Polise soruyorum bu adamın sigortamı kapatmaya deva medecek ne olacak diye ? Kavga edeceksiniz birbirinizden şikayetçi olmak için buraya geleceksiniz dedi.

Enerji odasını kilitlemek yasak diye kilitli bırakamıyoruz. Anahtarı hep üzerinde. Kilitlesek ayrı dert. Elektrik idaresi sorun çıkartacak

Son düzenleme:
Tesisatta sorun yokmuş. Kendini çok zeki sana vatandaş saat 06:42'de bodrum merdiveni başıan gelip önce etrafı izledi ve kamera var mı yok mu baktı. Gizli kamera olduğu için göremedi tabi. Tabi saniyesinde cep telefonuma bildirim geldi ve anlık izledim herşeyi. Etrafı izledikten sonra merdivenden indi elini montunun cebine koyup eli o şekilde iken enerji odasının kilidini açtı ve içeri girip sigortayı kapattı. Hemen anında alarm sisteminden elektrik kesildiği şeklinde mesaj geldi. Şahıs kendisini kimsenin görmediğini düşünürek hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Emniyet müdürlüğüne giderek video kaydını da vererek şikayetçi oldum. Polis bundan birşey çıkmaz diyor. Delil olduğu halde ceza almayacak galiba. Bende bu şahsın dairesinin sigortasını kapattım. Artık benimki ne zaman kapanırsa bende gidip onunkini kapatacağım. Olurda o an karşılaşırsak birbirimize kafa göz dalacağız ve bu defa karakola darp nedeni ile gideceğiz. Malesef yasalar suçluyu koruyor. Net bir delil de var elimde. Ama sonuç alamayacağım.

Polise soruyorum bu adamın sigortamı kapatmaya deva medecek ne olacak diye ? Kavga edeceksiniz birbirinizden şikayetçi olmak için buraya geleceksiniz dedi.

Enerji odasını kilitlemek yasak diye kilitli bırakamıyoruz. Anahtarı hep üzerinde. Kilitlesek ayrı dert. Elektrik idaresi sorun çıkartacak
güzel insan, bazen adalet tecelli edemez, ilahi adalet denen bir olgu var. şimdi siz gidin yine karakola bilgi verin, bu adam sigortayı kapatayım derken çarpılıp ölürse veya sakat kalırsa sorumlu kim olur diye. yalnız aklınıza kötü şeyler filan gelmesin.

kripto para madenciliği mi yapıyorsunuz?

güzel insan, bazen adalet tecelli edemez, ilahi adalet denen bir olgu var. şimdi siz gidin yine karakola bilgi verin, bu adam sigortayı kapatayım derken çarpılıp ölürse veya sakat kalırsa sorumlu kim olur diye. yalnız aklınıza kötü şeyler filan gelmesin.
Bugün ben şikayetçi olduktan ve kamerayı öğrendikten sonra yönetime baskı yapıp kamerayı söktürdü bu şahıs. Yönetime izah ettim, bu şahıs sürekli şalterimi kapatıyor, bu kamera sayesinde yakaladım, şikayetçi oldum diye ama dinletemedim. Madem kamera olmasına karşı çıkılıyor ve şalterimi kapatmaya devam edecek enerji odasının kapısı demir. Direk fazdan kablo çekip kapıya bağlasam diye düşünüyorum. Kapıya dokunduğu an yapışsın yere. Bu şahsın yaptığı gibi parmak izi bırakmadan çok güzel bağlarım. Sonrada benim birşeyden haberim yok der geçerim. Nasıl olsa kamerayı da söktürdüler, delil de yok. Şahsın alıp veremediği ise lüks arabaya binip geziyormuşum, parayı nereden buluyormuşum, böyle hayata nasıl sahipmişim, kesin bir dolandırıcılık yapıyormuşum. Salağa anlatır gibi anlattım. Mühendisim senin gibi ipsiz sapsız değilim dedim. Emniyetteki ifadesini okudum, çocuk gibi. Whastapp durumumdan bakıyormuş, konserlere gidiyormuşum tatillere gidiyormuşum illegal iş yapmasam gidemezmişim buna sinir oluyormuş bu yüzden kapatıyormuş. Söz konusu yerde sunucularım var. sigortayı kapattığı için tüm işlerim aksıyor. ups bir yere kadar dayanıyor. siteleri açılmayan müşteriler arayıp kızıyor, rezil oluyorum. sürekli gidip sigorta açmam gerekiyor.
kripto para madenciliği mi yapıyorsunuz?
hem kripto hem de sunucularım var. kriptoyu ürünleri sattıkça azaltıyorum. çünkü 1 şubat 2025 ten sonra yeni açıklanan %100 zamlı fiyat tarifesine geçiş yapıyor enerji firması. Bu hususta mesaj gönderdiler aradım teyit ettim. Dolar yükselmez ise hripto artık yapmak imkansız gibi olacak. Bu arada sistemim kapalı. Klimalı ortamda sıcaklık 24 derece set edili. Her yer kapalı. Daha öncede birisi kaçak elektrik kullanıyor diye şikayet etmişti. denetim yapılmıştı alnımın akıyla çıktım. Bir defa da uyuşturucu üretiliyor diye şikayet yedim. İki tane K9 köpekle narkotikten baskın yedim, alnımın akıyla çıktım. Ama kim olduğunu bilmiyordum demek ki bunu yapan da bu kişiymiş diye düşünüyorum.

Forum istatistikleri

Konular
130,047
Kullanıcılar
453,017
Son üye
cnturkmenoglu00

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri