igotek
Üye
Tesisatta sorun yokmuş. Kendini çok zeki sana vatandaş saat 06:42'de bodrum merdiveni başıan gelip önce etrafı izledi ve kamera var mı yok mu baktı. Gizli kamera olduğu için göremedi tabi. Tabi saniyesinde cep telefonuma bildirim geldi ve anlık izledim herşeyi. Etrafı izledikten sonra merdivenden indi elini montunun cebine koyup eli o şekilde iken enerji odasının kilidini açtı ve içeri girip sigortayı kapattı. Hemen anında alarm sisteminden elektrik kesildiği şeklinde mesaj geldi. Şahıs kendisini kimsenin görmediğini düşünürek hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Emniyet müdürlüğüne giderek video kaydını da vererek şikayetçi oldum. Polis bundan birşey çıkmaz diyor. Delil olduğu halde ceza almayacak galiba. Bende bu şahsın dairesinin sigortasını kapattım. Artık benimki ne zaman kapanırsa bende gidip onunkini kapatacağım. Olurda o an karşılaşırsak birbirimize kafa göz dalacağız ve bu defa karakola darp nedeni ile gideceğiz. Malesef yasalar suçluyu koruyor. Net bir delil de var elimde. Ama sonuç alamayacağım.
Polise soruyorum bu adamın sigortamı kapatmaya deva medecek ne olacak diye ? Kavga edeceksiniz birbirinizden şikayetçi olmak için buraya geleceksiniz dedi.
Enerji odasını kilitlemek yasak diye kilitli bırakamıyoruz. Anahtarı hep üzerinde. Kilitlesek ayrı dert. Elektrik idaresi sorun çıkartacak
Polise soruyorum bu adamın sigortamı kapatmaya deva medecek ne olacak diye ? Kavga edeceksiniz birbirinizden şikayetçi olmak için buraya geleceksiniz dedi.
Enerji odasını kilitlemek yasak diye kilitli bırakamıyoruz. Anahtarı hep üzerinde. Kilitlesek ayrı dert. Elektrik idaresi sorun çıkartacak
Son düzenleme: