hakan önder
Üye
yıldız koprüleri üzerinde olup da yıldız uçgen baglayanlara ne dersiniz bu vatandaşlada konuştuğumda 28 senelik ustayım diyor gelde cıldıma kafayı yeme
yüksek gerilimi kontrolkalemi ile kontrol eden
yıldız koprüleri üzerinde olup da yıldız uçgen baglayanlara ne dersiniz bu vatandaşlada konuştuğumda 28 senelik ustayım diyor gelde cıldıma kafayı yeme
yukarıda yazılanları tek tek okudum bende meslek lisesi mezunu emeklı bırıyım uzgunum sıze tum yazılanlarda katılamıyacağım ilk okul mezunu dahı olmiyan elektrikçi tanıdım bu tanıdığım şahıs bır fabrıkada ustabaşi yanında elektrık muhendıslerını çalıştırıyordu bende 5 yıl çalıştım bu adamın yanında arızaya beraber gıttığımızde adam parmağıyla arızanın yerını gosterıyordu buna şahıdım ölçme dokunma fılan yok yanlız şunu keşfettım adam yıllarca fabrıkada hangı kablo hangı fazı noturu taşıyor ezberlemış hafıza çok guçlu boyle elektrıkçıler bızım gıbı meslek liselılerı cepinden çıkarır kusura bakmayın
cıkarır ama sadece calıştığı fabrikada cıkarır ?at onu piyasaya bakalım ozaman nasıl cıkaracak .
adam haklı arkadaş bu memlekette sarı-yeşile faz veren elektrikçiler bile var.hatta onlardan biri yüzünden az daha ölüyordum.balkonda çalışıyorum kontrolkalemini güneş yüzünden göremedim.bir dalgın yapıp sarı-yeşil kabloyu tuttuğum gibi beni yere çarptı.o gnü hiç unutamadım.