Birazda gülelim şahin arabası olan var mı?

Kendi arabamın rölanti devri sorununu çözmek için gezmediğim usta kalmamıştı , en son kendim çözmüştüm derdini. Şahin olsa 10 dakikada yaparlar herhalde :)

Kendi arabamın rölanti devri sorununu çözmek için gezmediğim usta kalmamıştı , en son kendim çözmüştüm derdini. Şahin olsa 10 dakikada yaparlar herhalde :)
Abi kırmızı kabloyu kessecektin bitçekti bu kadar basit, filmlerde son model aracın motoruna bakıyorlar bunu elle şunu elle bas marşa deyip çalışıyor ... :D

Bundan bi 10 yıl kadar önce sanayide küçük bir atölyemiz vardı çalıştığım iş yerinin. Yanımızda da bir oto elektrikçi.. Bir şahin geldi sahibi almış eline uzaktan kulanda araç boşta kumanda ile çalıştırıp durduruyor.

Bu neyin kafası abi aracı kontaksız uzaktan kulanda ile çalıştırsan nolur çalıştırmasan ne olur?

Bundan bi 10 yıl kadar önce sanayide küçük bir atölyemiz vardı çalıştığım iş yerinin. Yanımızda da bir oto elektrikçi.. Bir şahin geldi sahibi almış eline uzaktan kulanda araç boşta kumanda ile çalıştırıp durduruyor.

Bu neyin kafası abi aracı kontaksız uzaktan kulanda ile çalıştırsan nolur çalıştırmasan ne olur?

Öyle deme hocam adam çorum kaloriferini de açık tutuyor. Kışın karda buzda kahvaltısını ederken basıyor marşa. İndiğinde araba ısınmış kar buz çözünmüş sıcacık oluyor. :)

O zaman arabayı aldığında üstünde takılıydı herhalde. Doğudan falan almıştır :rolleyes:;)

Benim arabada olmuyor bu senaryo :(, anahtar üzerinde olacak ille araç çalışırken kapılar kapanmıyor, sıcak sıcak bineyim araca derken çaldırırız :).

Egsoza klape koyuyorlar uzaktan kumanda ile açıp kapatıyorlar çalmaya kalkıştıklarında 100m gidemeden motor boğuluyor. Teknolojinin sonu yok paran ve fantazilerinle sınırlı :D

tüh be klape takılmış kapatmadı gitti araba :p

Onu keseceğime yakıtı, pompayı keserim :).

Forum istatistikleri

Konular
129,781
Kullanıcılar
452,554
Son üye
ilhannnnn

Yeni konular

Geri