Birazda gülelim , elektriğin tarifi

UTC+3 seçilmeli.

+3 seçildikten sonra saatin düzelmesi lazım. Malesef biz saatleri ayarlamadığımız için dünya ile senkron olmuyoruz.

Başına buyruk bir şekilde burnumuzun dikine gidiyoruz.

1734871377296.png

Benden bir resimsiz karikatür. Dün akşam şehir içinde araba sürüyorum. Yağmur yağış gırla gidiyor. Aydınlatma yollarda her zaman yetersiz. Önümde memleket gençlerinin elinde oyuncak olmuş arabalardan biri ilerliyor. İçi tıklım tıkış genç dolu. Arka farları komple yanmıyor. Işıklarda durunca yanına yanaştım. Camı açtım gençler arka farlarınızın hiç biri yanmıyor dedim.
Gençlerden cevap bomba : Bişşeyyy olmaz abiii yaaaa.

Son düzenleme:
Benden bir resimsiz karikatür. Dün akşam şehir içinde araba sürüyorum. Yağmur yağış gırla gidiyor. Aydınlatma yollarda her zaman yetersiz. Önümde memleket gençlerinin elinde oyuncak olmuş arabalardan biri ilerliyor. İçi tıklım tıkış genç dolu. Arka farları komple yanmıyor. Işıklarda durunca yanına yanaştım. Camı açtım gençler arka farkarınızın hiç biri yanmıyor dedim.
Gençlerden cevap bomba : Bişşeyyy olmaz abiii yaaaa.
verebileceğim cevaplar o kadar çok ki sorma geç. sonra beni dinsizlikle suçlayacaklar.
veren Allah, alan Allah, diyorlar ama Allah'ın verdiği o aklı kullanmıyorlar. sonra kaza bela geliyor gencecik canlar gidiyor, anaları babaları suçlu arıyorlar. sonra da diyorlar ki, ne olmuş yani; stopları yanmayan arabayla trafiğe 7-8 kişi çıkmışlarsa diyorlar. tabancayı tutan elin, tetiği çeken parmak mı suçlu? yoksa o tabancayı veren mi? ve o kişi ben Allah'a inanıyorum diyor ama verdiği aklı kullanmıyor. işte burada ben verdiği aklı.....

verebileceğim cevaplar o kadar çok ki sorma geç. sonra beni dinsizlikle suçlayacaklar.
veren Allah, alan Allah, diyorlar ama Allah'ın verdiği o aklı kullanmıyorlar. sonra kaza bela geliyor gencecik canlar gidiyor, anaları babaları suçlu arıyorlar. sonra da diyorlar ki, ne olmuş yani; stopları yanmayan arabayla trafiğe 7-8 kişi çıkmışlarsa diyorlar. tabancayı tutan elin, tetiği çeken parmak mı suçlu? yoksa o tabancayı veren mi? ve o kişi ben Allah'a inanıyorum diyor ama verdiği aklı kullanmıyor. işte burada ben verdiği aklı.....
Gençken insanın kanı beyni yerine başka organlara daha çok yönlendiği için bir noktaya kadar anlıyorum. Şimdi ki aklım gençken bende olsaydı neler yapardım diye çok üzülüyorum bazen.

Gençken insanın kanı beyni yerine başka organlara daha çok yönlendiği için bir noktaya kadar anlıyorum. Şimdi ki aklım gençken bende olsaydı neler yapardım diye çok üzülüyorum bazen.

Onların vücudunu hormonlar yönetiyor.

neandertal insanın bir kaç yüzyıl gelişmiş hali.

Mahallede bıktım bıktım huzur yok. Patlak egzostan tut umumi hizmet veren diskovari ama arabesk karışık müzik dinlemeye kadar.

Allaha havale ettikçe benim ömrümden günleri çalıyorlar. Şeytan bana bir kaç şey diyor ama uyma Serkan diyorum.

Onların vücudunu hormonlar yönetiyor.

neandertal insanın bir kaç yüzyıl gelişmiş hali.

Mahallede bıktım bıktım huzur yok. Patlak egzostan tut umumi hizmet veren diskovari ama arabesk karışık müzik dinlemeye kadar.

Allaha havale ettikçe benim ömrümden günleri çalıyorlar. Şeytan bana bir kaç şey diyor ama uyma Serkan diyorum.
sen yine de şeytana uyma, bunun onlarca yolu var. otur bir akşam balkona kaydet ver polise (adın saklı kalsın)
bir de bunları hormonları değil, eğitimsizlik yönetiyor. konuşacak çok şey varda kafa ütülemeyeyim.

Forum istatistikleri

Konular
130,114
Kullanıcılar
453,179
Son üye
canerakdeniiz

Yeni konular

Geri