Bitirme Projesi

Madem mühendis olacaksın bu ünvana yakışır şeyler yap...
Mesela SD karttki resimleri grafik LCD de gösterebilirsin, SD kartta bulunan *.mp3 uzantılı ses dosyalarını bi aygıtta yürütebilirsin.
 
dostum elinde türkçe kaynak var mı acaba ? bitirme projem ama nette türkçe kaynak bulamıyorum ...

Kaos konusu çok geniş bir konudur; sosyal olaylardan tutun tıp elektroniğine; enerji nakil hatlarından doğal afetlere; doğa olaylarından felsefeye her alanla (hemen hemen her alanla değil tüm olaylarla) ilgili bir konudur.
Kaos olayı kelebek etkisi de diyebiliriz; sistemin giriş elemanlarına hassas bağımlı olduğunu ortaya koyar. Okuduğum bir kitaptan örnek verecek olursam Beyoğlu'nda kanat çırpan bir kelebeğin Kaliforniya'da fırtına oluşmasına sebep olması bu kaos durumunu ortaya koyar. Bu her ne kadar imkansız ve komik gibi gözükse de aynı zamanda gerçek dışı da değildir; ispatı yapılmıştır. Kaotik sistemleri üç boyutlu sistemler olarak düşünürsek hiperkaos bu sistemlerin 4D olanıdır.

Günümüzde askeri alanda kaotik haberleşme kullanılmaya başlanmıştır ki bu konuşmalara telekulak olmak için sonsuz sayıda olan olasıklardan 1 tanesi bulmak gerekir. Bu da
( 1 / sonsuz ) = 0 olduğu için imkansızdır. Tabi çok çok çok ... çok şanslı değilsek :)

İşte kaos ve hiperkaos böyle bir konu. .Nasıl ilgi çekici değil mi ? :)

Konu başlığından oldukça saptık; arkadaşa ayıp olacak burada keselim bu konuyu.
 
arkadaslar ılgınıze cok tesekkur edıorum projenın konusunu kesınlestırdık kablosuz ew guvenlık sıstemı yapmaya karar werdık kamerlar hakkında az cok bılgı topladım sayılır fakat wıreless hakkında hangı bandı kullanmam gerektıgını ıceren bılgılerı nerden bulabılırm yardımcı olurmusunuz sımdıden tesekkurler
 
Tek kavşak Trafik sinyalizasyonu devresini yapabilirsin . Elektronik kısmı kolay ancak maket kısmında zorlanabilirsin. biraz zahmet gerekli .
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,756
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst