Evet benim çalistirdigim motor zeytin hasat makinasi motoru yani 34v 4a benim bms den 20v alip konnektorle 34volta yukseltiyorum sonuc buMotor gerekli dc volt ve gerekli akımı sağlayan bir adaptör ile çalışıyor mu?
Arkadaş @kesmez in dediği gibi kalkış esnasında oluşan demeraj akımında koruma moduna geçiyor olabilir. Motorun görseli ve güç etiketi var mı?
Peki 2tane bms devresi birbirine paralel bağlanirmiAradaki konvertöre de bakmak lazım. Ya da doğrudan gerekli voltajı sağlayaca seri bağlı bms kartları (34v) da kullanılabilir.
Seri yada paralel bağlayinca herangi bir kisa devre olmazmiBen seri bağlantıyı kastetmiştim. Çıkışları ayrı olduğundan paralel de bağlanarak 2 kat yüksek akım sağlanabilir. Sonuçta bu tür modüller meydinçayna olunca üzerinde yazan değerlere iki defa düşünmeden inannmamak gerek!
Tamam ozaman ayni karttan bir tane daha sipariş edip paralel bağlanti deneyeceğimKısa devre olacak bir durum yok. Bağlanacak modüllerin eşit özelliklerde olması önemli!
Voltaj çeviricideki pot tan voltaji 22ye kadar duşuruyorum ama yine ayni olayVarsa denemek için 18-20 voltluk başka bir dc motorla denemenizde fayda olabilir. Belki aradaki voltaj çeviricide bir sorun vardır. Ayrıca 18650 lityum pillerin üst şarj değeri 4.20 volt olsa da anma voltajları 3.7 volttur.