Çamaşır makinesi kaçak akımı attırıyor !

bugün aradı tamirci. motorun yandığını söyledi. bobin değişecekmiş. zaten daha önce de makineden iğrenç bi yanık kokusu geliyordu çamaşırları yıkarken. ilk olarak motordan şüphelendik ve motoru söküp yine bu tamirciye götürmüştüm. motorda sorun olmadığını söylemişti. zaten ondan sonra 5-6 ay kullandık. haftada neredeyse 3-5 kez makine çalışıyor evde.

Geçmiş olsun .

zaten daha önce de makineden iğrenç bi yanık kokusu geliyordu çamaşırları yıkarken.

İp ucu vermiş !!!

motoru söküp yine bu tamirciye götürmüştüm. motorda sorun olmadığını söylemişti

Tamirci değilmiş . ( aynı tamirci mi ? )

hocam adam motoru test etmişti o gün herhangi bir sorun sıkıntı yoktu. ben şimdi yanık kokusu geliyor dedim de koku tam olarak motordan mı? yoksa başka yerden mi geldiğini bizde anlayamıyorduk sadece banyonun içi yanmış plastik kokusu oluyordu. makinenin içini açtık eğildik kokladık öyle nokta atışı hah şuradan koku geliyor diyemedik. biz şüphelendiğimiz için götürdük.

Son gelişmeleri yazayım... motor patladı. sonra su giriş aparatında sıkıntı varmış onuda değişti. aynı anda kartıda yakmış oldu. bunların hepsini yapmış. tekrar test edince tekrar motor yanmış. şimdi bakalım yarın tekrar test edeceklermiş. olur ya da olmaz diyecekler bende öyle söyledim eğer olmuyorsa zorlamayın...

Forum istatistikleri

Konular
129,826
Kullanıcılar
452,649
Son üye
sanlav

Yeni konular

Geri