bodrum'da turizm beldelerinde sezon açılıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan paskomya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

paskomya

Profesyonel Üye
değerli arkadaşlar, yaz geliyor, turistik yerler/ işletmeler teknik eleman arayışı içindeler. ilan sahibini tanıdığım için paylaşım yaptım. hani sizin için olmasa bile, bir ihtiyacı olan kişiyi yönlendirebilirsiniz.
tel no sahibi salih bey.
1743512322547.webp

Hayırl ısezonlar dilerim. Son yangınlardan sonra; otel , maden gibi işyerlerinde elektrikçi olmakda çok zor ve sorumluluk taşıyor..

Hayırl ısezonlar dilerim. Son yangınlardan sonra; otel , maden gibi işyerlerinde elektrikçi olmakda çok zor ve sorumluluk taşıyor..
Özellikle otellerde elektrikçi herşeycidir. Sıvacı, boyacı, telefoncu, sıhhi tesisatçı, makina-motorcu, kırık-çıkık tadilatçı, jeneratörcü... Vs. Peyzaj, bahçe bakım da yaptırıyorlar mi bilmiyorum.

bu otellerin hepsinin en büyük sorunu klimalardır. sonra ufak tefek priz arızaları olur. bir de benim gördüğüm aşağı yukarı hepsinde güvenlik kamera odasında düşük güçlü besleme yüzünden görüntü kaybı, ki buna da çoğu zaman tesisatı kuran gelir bakar. bazı yerel otellerde düğün olayı sıkıcıdır, sahne kurulumu için tesisat döşemek lazım. öyle ahım şahım işler yok. ha gelen usta az buçuk havuz tesisatını da bilmek zorunda. ben kimseye kefil olmam, kimseye referans olmam. çünkü oradaki söz benim adımdır. adımı kirletmek istemem. bu müdür arkadaş, tanıdığım birisi, dürüstlüğüne güvenirim. o yüzden paylaştım. yoksa arka cebinde kontrol kalemi olan elektrikçiyim diye piyasa yapıyor buralarda.

Bir nevi ortopedik sayılır bu da. Duşakabin kapısı düştü, kornij çıktı, bardak tutacağı kırıldı... Kendi alanında ortopedik sayılabilir sanırım. 🙂
bu arada odalara arıza için giderken çooook dikkatli olmanız lazım. priz fiş olayı bazen karışabiliyor. böyle durumlarda kirpiler gibi olmak çok önemlidir. maazallah prizin fişi gelebilir gibi tehlikelerde var.

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri