Özellikle otellerde elektrikçi herşeycidir. Sıvacı, boyacı, telefoncu, sıhhi tesisatçı, makina-motorcu, kırık-çıkık tadilatçı, jeneratörcü... Vs. Peyzaj, bahçe bakım da yaptırıyorlar mi bilmiyorum.Hayırl ısezonlar dilerim. Son yangınlardan sonra; otel , maden gibi işyerlerinde elektrikçi olmakda çok zor ve sorumluluk taşıyor..
Hocam ortopedik olarak mı? Böyle bir eğitim almadım ama ihtiyaç varsa tedarik edelimkırık-çıkık
Bir nevi ortopedik sayılır bu da. Duşakabin kapısı düştü, kornij çıktı, bardak tutacağı kırıldı... Kendi alanında ortopedik sayılabilir sanırım.Hocam ortopedik olarak mı? Böyle bir eğitim almadım ama ihtiyaç varsa tedarik edelim![]()
bu arada odalara arıza için giderken çooook dikkatli olmanız lazım. priz fiş olayı bazen karışabiliyor. böyle durumlarda kirpiler gibi olmak çok önemlidir. maazallah prizin fişi gelebilir gibi tehlikelerde var.Bir nevi ortopedik sayılır bu da. Duşakabin kapısı düştü, kornij çıktı, bardak tutacağı kırıldı... Kendi alanında ortopedik sayılabilir sanırım.![]()