Arkadaşlar bosch max wae20462tr çamaşır makinesinin hata kodlarını bilen varmı acaba nasıl bir ürünse hiç bir yerde bulamadım özellikle f20 hatası nedir.
bosch'un kendi sitesinden kullanım kılavuzu indirilebiliyor..
sizin makinenin kılavuzu şu sayfada "kullanım kılavuzu" na tıklayınca makinenin 8 farklı uzantılı modelinin kılavuz indirme linkleri ekrana geliyor:
Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAE20462TR
kılvuzda sayfa 9:
16
17
18
21
23 no'lu arıza kodlarının açıklaması var...
20 no'lu olanının anlamını bulamazsanız müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
Kullanım klavuzunda f 20 yazmıyor türkiyede müşteri hizmetleri ne işe yara ki hemen servise yönlendiriyor servisin sırf gelişi bile para istiyor.
ilginiz için çok çok teşekkür ederim benim makinam bosch max 7 wae20462tr acaba Bosch Maxx Logixx 8 ile aynı kodlarımı kullanıyor.
önemli değil, bundan emin değilim ama makinedeki su ısınmıyorsa aynı kodu kullanıyor diyebiliriz
ısıtma sorunu var ise ilgili bir
selam bu gün ısınmayı kontrol edeyim dedim f20 hatası tekrar gelmedi fakat makinayı programda çalıştırdığımda suyunu alıyor bir iki dakika çalışıp bir iki dakika hiç bir işlem yapmıyor sonrada programı sıfırlıyor sonlandırıyor pamuk eller cebe artık bahtımıza ne sorun çıkarsa
önemli değil, bundan emin değilim ama makinedeki su ısınmıyorsa aynı kodu kullanıyor diyebiliriz
ısıtma sorunu var ise ilgili bir
selam bu gün ısınmayı kontrol edeyim dedim f20 hatası tekrar gelmedi fakat makinayı programda çalıştırdığımda suyunu alıyor bir iki dakika çalışıp bir iki dakika hiç bir işlem yapmıyor sonrada programı sıfırlıyor sonlandırıyor pamuk eller cebe artık bahtımıza ne sorun çıkarsa
Makina çalışmaya başladığı anda başlat-beklet tuşuna 5 saniye boyunca basmayı deneybilirsiniz.Resetleme yapabilir.
Yukardaki f20 hatasında olası etki "programın iptali" diyor, yani ntc arızasında makinanın çalışmasını iptal etmesi normal gözüküyor.
Ntc denen parça rezistansın içine monteli.Ölçü aletiniz var ise ntc'nin değerlerine bakabilirsiniz.
[video=youtube;PMYM_j8Uoyk]http://www.youtube.com/watch?v=PMYM_j8Uoyk[/video]