trmusic
Üye
Kartı söktüm. Kart takılıyken rölenin 1 tanesi açma kapama yapıyor. Ufak bir kıvılcım çıkıyor. (sağ en üstteki röle) Ölçmem gereken tristör ve triyaklar nelerdir? Kondansatörleri alıp değiştiririm.
Haklısınız. Kusura bakmayın. Biraz acele davrandım. Motoru kontrol ettirdim. Tako bobini ölçümü yapıldı. Motor kömürleri gayet iyi basıyor. Motor için gayet iyi dendi. Sonuç karta kaldık.Yazmayayim diyorum.
Biraz size kızdım kart hakkında yardım istiyorsunuz kartı ile kaliteli foto tam kart önlü arkalı tam görüntüsü ve yakın çekim çeşitli fotolar.
Elektronikci arkadaşların yorumlarını beklemeniz .
Önce kendine yardım sonra size dönüş yardım
Kolay gelsin sağlıcakla .
Teşekkür ediyorum değerli bilgi ve yardımlarınız için. Beraberinde kondansatörleride değiştiriyorum. Kartı takıp test edince tekrar bilgi vereceğim.tyn264 değiştir
tyn nin sol tarafta triyak var onu da ölç işi şansa bırakma.Teşekkür ediyorum değerli bilgi ve yardımlarınız için. Beraberinde kondansatörleride değiştiriyorum. Kartı takıp test edince tekrar bilgi vereceğim.
Saygılar
Kırmızı ile belirttiğim parçadan bahsediyorsunuz değilmi ?tyn nin sol tarafta triyak var onu da ölç işi şansa bırakma.
Bu entegreyi değiştirdim.
evetKırmızı ile belirttiğim parçadan bahsediyorsunuz değilmi ?