Suat_Korkmaz
Profesyonel Üye
Veya şöyle bir şey. Aynı mal ama vidalısı.
Konuyu İzleben konuya birşeyler yazıyorum ama genede bildirim gelmiyor.. tekrar yazayım. çok güzel her şey... ellerinize sağlık.
Dediğim gibi hava tüketimleri hakkında bilgi yok maalesef ama havayı az açtığımızda aç hava yine soğutma yapabilir bence. 49 dolara bile var ben alıp deneyeceğim şahsen.Enteresan. Eğer çok hava tüketiyorsa ben kullanamam sanırım çünkü henüz benim kompresörü modifiye etmedim. Gürültüsü kafa patlatıyor. Bir araştırmak lazım.
Yutkunur, yutkunur, yok canım der bida yutkunur,,, sonra kallavi hass***ir çeker adam, görmeden inanmam der, yazıyı yapıştırır gider,,Sonunda yerli bir firma buldum. Ürünün linkini ekledim. PDF de saatte 6 litre hava tüketimi olduğu yazıyor.
http://www.ensim.com.tr/urun.asp?Pr...unadix=Vorteks%20So%F0utucu%20T%FCp%20ELX-VT1
Ayrıca piyasada bulduğum tüm ürünler 5.5-6 bar basınçla -30 -40 derece sıcaklık elde ediyor. 6 bar değilde mesela 2 bar hava işe 0 derece hava üflesin yine süper olur bence. Bu seferde basınç düşük olduğu için havanın hızı düşük kalır soğutmaya yetişemez(sanmıyorum yetişmeme durumu olmaz) gibi durum olursa o başka.
Yutkunur, yutkunur, yok canım der bida yutkunur,,, sonra kallavi hass***ir çeker adam, görmeden inanmam der, yazıyı yapıştırır gider,,