Bu Bağlantıyı nasıl yapacağım

Parelel? İyi bak veysel usta :)
Mesajımı düzeltiyorum özr dilerim şimdi iyi bakınca anlaşıldı.

:) yaw bu pop ne işe yarıyor bunu açıklıyan bır arkadaşımız varmı
Tekin ustam herkesin kullanıcı adının altında üçgenin yanında yıldız şekli var oradan + veya - popülarite veriyorsun böylelikle daha popüler oluyorsun:)Maşallah senin 60 popun var:)Bi tanede ben vereyim:)

Son düzenleme:
Tekin126 Ustam pop geldi ynalışım olabilir ama ben bunu diğer kullanıcıların kaç kişiye yardım ettiğinizin göstergesi yani çözüm üretme hakkındaki bir gösterge olarak düşünmekteyim. Dilediğiniz zaman pop unuzu iade ederim saygılar şimdilik el koydum:D

ben bunu diğer kullanıcıların kaç kişiye yardım ettiğinizin göstergesi yani çözüm üretme hakkındaki bir gösterge olarak düşünmekteyim
Bu cümlen çok güzel ama öyle olmuyor işte ustam yardım ettiğimiz kaç kişi teşekkür edip gidiyor ne bir beğeni var ne bir +pop bu yüzden pop konusuna artık fazla kafa yormuyorum ama insan birine yardım edip ona yardımcı olduğunu hissettiğinde onun karşılığını görmek, bildirimlerinde yeni mesaj olduğunu görmek mutlu ediyor.

Herkesten pop beklemek fazla iyimserlik olur ben böyle kastettim "Kiminin parası kiminin duası" derler ya burda da aynı mantık kiminin pop u kiminin duası :D:eek:

Son düzenleme:
:) işe yarar bişeyse güle güle kullan inanın hiç dıkkatımı çeken konu değıl dun dıkkatımı çektı deneme mahıyetınde tıkladım:)) ama anladığım kadarıyla işe yarıyor aktıf bışeyler yapmak ıstıyen kişilere verılıyor siz hakedıyorsunuz:)
Tekin126 Ustam pop geldi ynalışım olabilir ama ben bunu diğer kullanıcıların kaç kişiye yardım ettiğinizin göstergesi yani çözüm üretme hakkındaki bir gösterge olarak düşünmekteyim. Dilediğiniz zaman pop unuzu iade ederim saygılar şimdilik el koydum:D

:) yaw bu pop ne işe yarıyor bunu açıklıyan bır arkadaşımız varmı

Üyelerin sizin hakkınızdaki kısa yorumu diyelim, genelde forumları sık kullanan üyeler popülarite, mesaj sayısı ve rütbe gibi unsurlara dikkat ediyorlar.

Forum yönetimi olarak bilgi ve forum kullanımı açısından uygun gördüğümüz üyelere 'Onursal Üye' rütbesi veriyoruz, üyelerin sizin hakkınızdaki yorumu ise popülarite oluyor. Kısaca açıklama böyle.

Saygılar...

Yıllardır forumdayım bu pop işini daha yeni öğrendim. Bundan sonra faydalı bireyleri popüler yapacağım. Tabi kullanmasını öğrenince :D

Kolay gelsin...

Sonuçta bedelsiz bir şey kime isterseniz verebilirsiniz dilediğiniz kadar, önemli olan içten olmak kalbinizden gelmesi tıpkı bir iş kaşılığında içten söylenmiş bir "teşekkür" gibi, yoksa içten olmadıktan sonra heybemde teşekkür de çok +pop ta :) Tekin126 Ustam, Hocam hak ettiğimi düşünmeniz beni onurlandırdı göğsümde taşır gibi taşıyacağım

Forum istatistikleri

Konular
129,733
Kullanıcılar
452,453
Son üye
farukistr

Yeni konular

Geri