ELEKTRİK MÜH.
Profesyonel Üye
bir sistemin kapalı devre şemasına benziyor.
ne yazık ki doğru değil de benim dikkatimi başka bişey çekti;
forumda hareketlilik,canlılık gördüm üye oldum.devamlı elektrikle ilgilenen birisiyim.hatta gemide olduğum için elektriğin bir çok dalıyla iç içeyim.gün içinde karşılaştığım bi diagramı fikir cimnastiği olsun diye paylaştım ama senden başka kimse yorum yapmamış.buranın sistemi biraz farklıymış demek ki..
gemide çalıştığınıza göre çok şey biliyor olmalısınız sayın tesla aydınllığınızla bizi de forumda aydınlatırsınız artık. aydınlatırken belki kendiniz de aydınlanırsınız çünkü baya iddialı bir giriş yapmışsınız. Şunu da belirtmeden edemeyeceğim ben o gemilerde Elektrik zabitliğini uzun süre yaptım başta DLH kurumu olmak üzere birçok şirketin gemilerinin elektrik revizyon işlerini de yaptım yalnız tecrübe olarak gemi işlerinin sonunun olmadığını da belirtmek isterim. tabi bu beni ilgilendirmez hayat sizin hayatınız. Bu sitede seni beni ve birçoğunu cebinden çıkaracak üstadlar var ki hepsi abimiz hocamız bahssettiğin gibi mesaj sayısından mütevellit bir prestijleri değil paylaşımlarındaki besleyicilik ile doğru orantılı bir saygınlıkları var. Hoşgörülü bir şekilde forumun tadını kaçırmadan paylaşımda bulunman temennisiyle... Hoşgeldin.