sanırım siemensin mühendisleri de sizinle aynı fikirde değiller
Siemens A.Ş. - Enerji Kalitesi ve Harmonikler
sayın tossun.Bir sıkıntınız varsa, yardım isterseniz, ben sizin için o dosya gibi 3-4 tanesini okumaktan sıkılmam.Ama sırf siz benim alakamın olmadığı ,emo nun sitesinden indirdiğim belgede yanlışlık olduğunu belirteceksiniz diye , belki de bu mühendisten daha bilgili olduğunuzu ilan edeceksiniz diye, benim belgeleri dikkatli incelemeden yayınlamamdan dert yanacaksınız diye, elbette belgeyi tekrar okumaktan sıkılırım.Dediğim gibi , herhangi bir konuda sıkıntınız varsa bir yardımım dokunacaksa, o zaman 2 kere okuyayım.
Ben indüksiyon ocaklarından da ark ocaklarından da anlamam.Hiç görmedim.Kullanmıyorum.O yüzden 1-2 sene önce okuduğum bu dosyada , o konularla ilgil şeyler hiç aklımda değil.Ben harmoniklerle alakalı kompanzasyon sıkıntısı çektim ve konunun o kısmı biraz aklımda kaldı.Bu belgeyi zaten sanırım 1 yıl önce falan forumda paylaşmıştım.O zamandan beri bakmadım.
Özet olarak , siemensin web sitesindeki bu belgede de indüksiyon ocakları ve ark ocaklarının dengesizlik yaratabileceği söyleniliyor.Tekrarlıyorum , benim ilgilendiğim bir alan değil , araştırma da yapmadım, siemens ve emo nun yalancısıyım
bu arada peşpeşe mesaj için kusura bakmayın
düzeltmeyi beceremedim sanırım