(Teknikadam41) Üstadım hoşgeldin birkaç gündür yoktunuz inanın mesajlarınızı aradım. Yıldız üçgenle ilgili bir devre ile uğraşıyordum mesajınızı atlamışım kusura bakmayın. Elbette kartal1700 ve diğer bütün arkadaşların mesajları ve tavsiyeleri çok önemli. Hep söyledim ben bu işin en iyisini yaparım, bilirim iddasında kesinlikle olmadım. Elbette hatalı yanlış, bildiğimiz, bilmediğimiz konular vardır. 2-3 gün önce hız kontrollerede voltaj ayarı ile ilgili bir konuda ben 1faz girişlilerden 3x220 alırsınız 3 faz girişlilerden 3x380 alırsınız demiştim. Fakat 3 fazlıların bazı modellerinde çıkışı voltajını belirleme imkanı varmış bir arkadaş söyledi öğrenmiş oldum.
Şunu açık yüreklilik ile söylemem gerekiyor. Bulunduğum bölgede neredeyse hiç sanayi tesisi yok. Yaklaşık 17-18 senedir aynı işte çalışıyorum daha önce okurken kısa bir dönem (1-2 sene) İzmirde iş tecrübem oldu. Hepsi bu; bundan sonra ne bir kurs, ne bir fikir alışverişi, ne bir eğitim ..... alma imkanım olmadı. Farkında iseniz genellikle tecrübe ederek öğrendiklerimi yazmaya çalışıyorum. Belki farklı düşünuyor olabilirim. :-[
Gezer77 kardeşim çoban meselesinde kötü bir niyet yok mesajları baştan sona bir daha okuyun lütfen
Şunu açık yüreklilik ile söylemem gerekiyor. Bulunduğum bölgede neredeyse hiç sanayi tesisi yok. Yaklaşık 17-18 senedir aynı işte çalışıyorum daha önce okurken kısa bir dönem (1-2 sene) İzmirde iş tecrübem oldu. Hepsi bu; bundan sonra ne bir kurs, ne bir fikir alışverişi, ne bir eğitim ..... alma imkanım olmadı. Farkında iseniz genellikle tecrübe ederek öğrendiklerimi yazmaya çalışıyorum. Belki farklı düşünuyor olabilirim. :-[
Gezer77 kardeşim çoban meselesinde kötü bir niyet yok mesajları baştan sona bir daha okuyun lütfen