Bu parça nedir

hocam sanırım yazdıklarımı tam okumuyorsunuz. resimde gönderdiğim çaydanlığın altında (soldaki) bir metal var o metali ısıtan parça bu parçadır. ÇAYDANLIĞIN ALTINDA BU PARÇA HARİCİNDE HERHANGİ BİR PARÇA BULUNMUYOR. yani bundan başkası ısıtamaz çaydanlığın altındaki demiri.

şimdi anlaşıldınız yani ihtimal olsada görünüş itibari ile ısıtıcıya pek benzetemedim ama olabilir 12 volt adaptörünüz varsa ona bir bağlayın ısınma olacakmı kontrol edin bakalım çok küçük olduğu için ısıtıcıya pek
benzetemedim dediğim gibi daha çok termiğe benzettim yanlışlık varsa kusura bakmayın.

Son düzenleme:
estağfurullah hocam ne kusuru. yardımcı olmaya çalıştınız sonuçta teşekkür ederim. 12v adaptör var bağladım fakat ısı alamadım. acaba 220 direkt bağlantı yapsam mı

estağfurullah hocam ne kusuru. yardımcı olmaya çalıştınız sonuçta teşekkür ederim. 12v adaptör var bağladım fakat ısı alamadım. acaba 220 direkt bağlantı yapsam mı
çok azda olsa ısı almanız lazım gibime geliyor kontrol edebilirseniz bir bakın ama dikkat edin 220 şakası olmaz aman ha.

Çaycının gücü kaç amperdir sizce, o ınce kablolar o akımı taşırmı..

Sıcak ve ılık secme tercıhi oluyormu çaycıda,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…