Bu parça nedir

sevgili kardeşim termik bu malzeme yukarıda anlattığım gibi neresi aklına yatmadı anlamadım... demeliği belirli bir ısıda tutmak için kullanılmış o kadar yani aman aman bir malzeme değil .......elinizdeki TERMİK SİGORTA ISITICI DEĞİLDİR soğukken iletkendir belli bir derece ye kadar ısınınır ondan sonra yalıtkan olur geçirgenliği kalmaz yani şöyle söyliyeyim elinizdeki parçanın bir ucunu ısıtıcının bir ucuna diğer ucununuda 220 boşata kalan ısıtıcı ucununuda 220 v bağladığınızı var sayın ısıtıcıcıdakı ısı belli bir seviyeye kadar ulaşır yani ısınır sonra termiğiniz kaç dereceyse o ısıyı aşınca termik açık devre olur ve ısıtıcı soğur olay böyle tekrar eder. ELEKTRİK BİLGİNİZ YOKSA 220 V TEHLİKELİDİR MÜDAHALE ETMEYİNİZ KURCALAMAYINIZ. bak benzer termik parçalarıda aşağıdaki resimlerde. anlaşılmayan birşey varsa buryur sor...
hocam sanırım yazdıklarımı tam okumuyorsunuz. resimde gönderdiğim çaydanlığın altında (soldaki) bir metal var o metali ısıtan parça bu parçadır. ÇAYDANLIĞIN ALTINDA BU PARÇA HARİCİNDE HERHANGİ BİR PARÇA BULUNMUYOR. yani bundan başkası ısıtamaz çaydanlığın altındaki demiri.

şimdi anlaşıldınız yani ihtimal olsada görünüş itibari ile ısıtıcıya pek benzetemedim ama olabilir 12 volt adaptörünüz varsa ona bir bağlayın ısınma olacakmı kontrol edin bakalım çok küçük olduğu için ısıtıcıya pek
benzetemedim dediğim gibi daha çok termiğe benzettim yanlışlık varsa kusura bakmayın.

Son düzenleme:
şimdi anlaşıldınız yani ihtimal olsada görünüş itibari ile ısıtıcıya pek benzetemedim ama olabilir 12 volt adaptörünüz varsa ona bir bağlayın ısınma olacakmı kontrol edin bakalım çok küçük olduğu için ısıtıcıya pek
benzetemedim dediğim gibi daha çok termiğe benzettim yanlışlık varsa kusura bakmayın.
estağfurullah hocam ne kusuru. yardımcı olmaya çalıştınız sonuçta teşekkür ederim. 12v adaptör var bağladım fakat ısı alamadım. acaba 220 direkt bağlantı yapsam mı :)

estağfurullah hocam ne kusuru. yardımcı olmaya çalıştınız sonuçta teşekkür ederim. 12v adaptör var bağladım fakat ısı alamadım. acaba 220 direkt bağlantı yapsam mı :)
çok azda olsa ısı almanız lazım gibime geliyor kontrol edebilirseniz bir bakın ama dikkat edin 220 şakası olmaz aman ha.

Çaycının gücü kaç amperdir sizce, o ınce kablolar o akımı taşırmı..

Sıcak ve ılık secme tercıhi oluyormu çaycıda,,,

1.png

Forum istatistikleri

Konular
130,110
Kullanıcılar
453,172
Son üye
Bgrrdmm

Yeni konular

Geri