ŞaŞKıN ' Alıntı:Hangi ilde oturuyorsunuz? Mühendislik hizmeti veren firmalar bulunuyor bu firmalara tasarım yaptırırsanız baskı devreyi çoğaltırabilirsiniz, dilerseniz malzemeleri de yerleştirip elinize devreyi teslim ederler.
yenilmez03 ' Alıntı:hocam burada size yardımcı olacak birisi yok ab nin proje getirene para desteği sağladığını duymuştum onları bir araştırın.emeğinizi başkası yemesin diye söylüyorum.
hocam aman başka yerde söyemeyin kaldırırlar valla ) biliyosunuz aselsanı ıspartayı.
işte olayı bu arkadaşım...sana yardımcı olacağım ama messenger kapalıl bende şuan gizli bir proje üzerinde uğraşıyorum ve aselsan ile entes Elektronik-ae arma elektropançNedir bu aselsan olayı ?
bilimbenim ' Alıntı:Ne projeler gördük, piyasa araştırmasından sonra kimi yükseldi kimi sıfırda kaldı. Projenin fizibilite raporunu çıkarttır, istemediğin kadar kaynak çıkar buna emin ol. Yok pazar açlığını gideremeyecek kadar geride yada ileride bir projeyse işe yaramıyor. Rafta en az 6-7 sene sonrasını bekleyen birsürü proje bekliyor.