Tekbir çözümü var Oda alıcaksın pırofosyanel bir kablo testır bulucaksın marka verebilirim kendim kullanıyorum tabiri caizse elim ayagım onun sayasinde allah inandırsın sıva altı üstü kablolarda nokta atışı yapıyorum sende bu sistemle çok cabuk bulacaksın sapmasız ve garantili ürünü incele google de video arattır bulacaksın kullanımı ile alakalı yahut içinden cıkılmaz birşey olursa mesaj atarsın tlf no veririm birlikte nasıl kullanıldıgını ve nereden uygun ve kazıksız alabilirsin yardımcı olurum ( PROSKİT MT-7068 Kablo Test ve bulucu) Biraz pahalı bir ürün amma kalite ve kullanım aşamasında çıkıyor ürünün işlevleri piyasadaki taklit çin malları ürünlerine aldanma sakın çin malları kablo bulucu ürünler de var fiyatları uygun amma benim elimdeki ürünün yapa bildiklerinin 100/1 yapamıyorlar şiddetle tavsiye ederim diyer kardeşlerimede piyasada eşi benzeri olmayan bir üründür tam pırafosyonel bir gereçtir kendim bizzat akla mantıga almayacak kaplo demetlerinin içinden koblo buldum sıva altı ve pilastik kanallarda dahil olmak üzere sorunun tek adresi başkasını tanımam meslekte 19 yıldır elektirikciyim böylesini görmedim ve duymadım! İnşallah yardımcı olabil mişimdir.