Buz Pisti

Tsunmys

Üye
Katılım
7 Ocak 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar elinde buz pisti yapımı ve hesabı ile döküman ve bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
buz pistinin soğutması nasıl yapılıyor ben hep merak ettim bilgi sahibi bir arkadaş açıklarsa çok iyi olur
 
2 gün sonra videolu bi anlatım sunacam bu konu ile ilgili ;)
 
Arkadaşlar araştırdım ve bitirme projemi yaptım buz pisti ile. Kimse ya bişi bilmiyor bilende paylaşmak istemiyor piyasada bu konu ile ilgili dataları.
 
slmlar evapartör buz bistinin üzeri oluyor konderserde izleyicilerin bulundugu ortam oluyor buz pisti soğutulurlen kayanlar ve izleyiciler üşümemiş oluyor...
 
Arkadaşlar bir nevi çiller gurubudur. Basitçe anlatılmak gerekirse Etilgilikol bir tankta yaklaşık -10 derece sıcaklığa kadar getirilir. Bir pompa vasıtası ila paten sahasının altında dolaşan borulara gönderilir.Buz sıcaklığı yaklaşık olarak -3 derecedir. Sahada buz elde edildikten sonra daha sıcak su ile zemin düzeltmesi gereklidir. Traşlama için özel makineler vardır.
 
bilgi paylaşmak için telefon numarası verenleri anlamıyorum
bana hep işin içinde bir düzenbazlık var gibi geliyor (sözüm meclisten dışarı)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,911
Mesajlar
921,622
Kullanıcılar
451,065
Son üye
ümit karasu

Yeni konular

Geri
Üst