yuva
Üye
İyi akşamlar . Dolabinizdaki sorun neymiş öğrenebildiniz mi? Aynı sorun benim dolaptada var.
İyi akşamlar . Dolabinizdaki sorun neymiş öğrenebildiniz mi? Aynı sorun benim dolaptada var.
Mehaba, aynı sorun devam ediyor ama üstüne vurunca çalışıyor diye henüz baktırmadık. Yazın evde olmayınca sorun oluyor bize, yazdan önce bir servise baktiracağız artik..İyi akşamlar . Dolabinizdaki sorun neymiş öğrenebildiniz mi? Aynı sorun benim dolaptada var.
İyi akşamlar . Dolabinizdaki sorun nerden kaynakliymis ogrenebildiniz mi? Aynı sorun bizim dolaptada var.
Merhaba, evdeki nofrost beko buzdolabı sadece üstüne vurunca çalışıyor. neden yapıyor olabilir bunu? bazen kendi çalışıyor ama çoğunlukla durduktan sonra tekrar kendi çalışmıyor, üstüne vurunca hemen
Mehaba, aynı sorun devam ediyor ama üstüne vurunca çalışıyor diye henüz baktırmadık. Yazın evde olmayınca sorun oluyor bize, yazdan önce bir servise baktiracağ
Ürün modeli veya dolabın karşıdan resmini çekip atarsan yardımcı olmaya çalışalımMerhaba, evdeki nofrost beko buzdolabı sadece üstüne vurunca çalışıyor. neden yapıyor olabilir bunu? bazen kendi çalışıyor ama çoğunlukla durduktan sonra tekrar kendi çalışmıyor, üstüne vurunca hemen başlıyor çalışmaya..
Merhaba telefondan girdiğim için siteyi düzgün kullanamıyorum. Bir önceki sayfadaki 9 Kasım tarihli gönderilerime bakarsınız detaylı fotoğraflar varÜrün modeli veya dolabın karşıdan resmini çekip atarsan yardımcı olmaya çalışalım
Eski ürün 25 30 sene arası plastik kutunun içinde kart var roleleri bozuk büyük ihtimalle kartı söküp elektronikciye göstermen lazımMerhaba telefondan girdiğim için siteyi düzgün kullanamıyorum. Bir önceki sayfadaki 9 Kasım tarihli gönderilerime bakarsınız detaylı fotoğraflar var
Birde kapının menteşe kısmından kablo gecer onlardada kopma olabilirEski ürün 25 30 sene arası plastik kutunun içinde kart var roleleri bozuk büyük ihtimalle kartı söküp elektronikciye göstermen lazım