Sitede bir çok markanın ürünleri yerden yere vurulur birçoğununki göklere çıkartılır ama bunun adı reklam olmaz.
Suç: Bilgi paylaşımına hizmet
Ceza:İdam
Suçun çok büyükmüş Teknikadam_41
Sayın analizör 41
İnsanlar toplulukar halinde yaşarlar .Her toplugunda ,düzenli ve adil yaşayabilmesi içinde Kurallar ve yasaları olmalıdır.
O toplulugun ferdi oldugunu düşünen bireylerde,o kuralları kabul ederek üye olur veya olmaz.
Bu kuralların içinde beyenmediklerinizi soru görüş ve şikayetler bölümünde paylaşma özgürlügünüzde var.
Paylaşımlarınızı hayranlıkla izliyorum ama bu demek degildir ki kuralsızlıklarınızın hoşgörü ile karşılanabilir olacagı anlamını dogurmaz.
Kurallar benim için ne ise şu an üye olmakta olan son üye içinde aynıdır .
Kuralsızlıklar karmaşaları karmaşalarda sizin, benim, onun emeklerinin heba olması ve sitenin çöküşünü gündeme getirir .
Evet amacımız bilgi paylaşımı ve de hiç birimiz esirgemeden paylaşıyoruzda bu güzelliklerden rant çıkarmak isteyende yok !
Emeklerinizin çalınması sizinde hoş görü ile karşılamayacagız bir durum diye düşünüyorum
Ayrıca teknik adam 41 ile analizör 41 aynı kişi degilmi degişen ne varki paylaşımınızı aynı platformda çokta demokratik bir biçimde yapabiliyorsunuzda.
Birden çok üyelikl almakla site kurallarını siz zorladınız tek üyeliklede hedef kesime ulaşabiliyor düşünce ve bilgilerinizi paylaşa biliyorsunuz