Oled
Üye
Merhaba arkadaşlar, Elektrik işlerinden anlamıyorum hiç ondan danışmak istedim. Bundan 3 ay önce 7 yıllık Siemens buzdolabimin soğutucu bölümü dondurmaya başladı. Bununla eş zamanlı olarak dolap ne zaman dondursa (ayda 1 veya 2 kez) sartel atıyordu. Garantimiz bitmişti servisi aradık geldi baktı sorun yok iki gün kapalı kalsın buzu erisin dedi. 2 gün sonra parçaları taktı servis ücreti alıp gitti. Servisten bir ay sonra biz bayrama memlekete gittik biz gittikten 2 gün sonra dolap yine dondurmus(içindeki soda şişesi patlamış) bir de sartel atmış. İçindekiler akmış kokmuş şimdi dolap kullanılamaz halde.
Benim sorum servis dolabın Sigorta attirmayacagini bunun mümkün olmadığını söylüyor, ama benim gözlemim dondurma işleminin akabinde sigortanın atması. Elektrikçi cagirip heryere baktırdık sigorta attıracak bir kacak yok. Şimdi Tüketiciye başvurdum ama hakim olmadığım konudan dolayi kimsenin hakkına da girmek istemiyorum beni bilgilendirir misiniz
Benim sorum servis dolabın Sigorta attirmayacagini bunun mümkün olmadığını söylüyor, ama benim gözlemim dondurma işleminin akabinde sigortanın atması. Elektrikçi cagirip heryere baktırdık sigorta attıracak bir kacak yok. Şimdi Tüketiciye başvurdum ama hakim olmadığım konudan dolayi kimsenin hakkına da girmek istemiyorum beni bilgilendirir misiniz