neden böyle bir şey istiyorsun ki, buzdolabın sadece ihtiyaç duyduğu zaman çalışır. böyle dur kalk yaparak makinenin ömrünü kısaltırsın.
ya güzel insan doğru soru sormayı ne zaman öğreneceksiniz. şimdi bana kızacaksın ama sana bir iki açıklamada bulunayım. amerikada kullanılıyor. çok güzel ama nerede hava şartları ne çalışma ısı değerleri ne bu bilgiler olmadan Türkiye hava şartlarını bilmeden böyle bir şey mantıklı ve makul değil. senin alt tarafı buzdolabı dediğin şey termostat ile çalışır. yani nonstop çalışmaz, canı istediği zaman da çalışmaz. ısı düşerse çalışır yeterli olduğunda durur. yanlışım varsa düzelt lütfenBu bir Proje dağıtımla alakalı Amerika da şuan kullanılıyor dur-kalk. Güvenceli bir şekilde nasıl yapılacağı hakkında bilgi lazım
mantıklı makul açıklamalı soru sormuyorlar çileden çıkıyorum, kendimi bir bakıyorum prof bir bakıyorum IQ su ayakkabı numarasında küçük biri olarak görüyorum. yaaa ben ne mühendisim ne de bir b*k elim alet tutan bir tamirciyim. benim kafam bu kadar çalışıyorsa bir çocuğun aklına - fikrine bile saygı duyuyorsam. bu soruyu soranlar hiç mi kendilerine sormuyorlar "ben bu soruyu en doğru nasıl sorarım" diye hiç mi hz google amca sormuyorlar. benim yarım aklım prof geri kalanı zaten deli. adamlar boşuna bana "çatlak" demiyorlaryanlış düşünce artık buzdolabları elektronik kartlı durdur bekle sonra çalıştır yapmaya gerek yok bozarsın boşa masraf olur 2018'de 3'te bire aldığın buzdolabına 3 kat fazla paraya alırsın.
aynen abi şimdi dediğim gibi yapay zeka > makine öğrenmesi > denetimli öğrenme ile kontol yapacam şimdi anladın mı? köstek değil destek lazım olmaz değil yerine biliyorsan söyle.ya güzel insan doğru soru sormayı ne zaman öğreneceksiniz. şimdi bana kızacaksın ama sana bir iki açıklamada bulunayım. amerikada kullanılıyor. çok güzel ama nerede hava şartları ne çalışma ısı değerleri ne bu bilgiler olmadan Türkiye hava şartlarını bilmeden böyle bir şey mantıklı ve makul değil. senin alt tarafı buzdolabı dediğin şey termostat ile çalışır. yani nonstop çalışmaz, canı istediği zaman da çalışmaz. ısı düşerse çalışır yeterli olduğunda durur. yanlışım varsa düzelt lütfen
bak evlat dediğim gibi ben ne mühendis ne de yazılımcıyım. sadece tamirciyim sorunu mantıklı makul sorduğun zaman burada sana cevap verebilecek yetkin kişiler var, işinin ehli ve usta. timer dediğimiz zımbırtıyı ben de kullanmayı biliyorum ve sen portakalda vitaminken kullanıyordum 25-30 yıl filan önce. amma ve lakin şimdi günümüzde bunu akıllı ev projelerinde nerede nasıl kullanılır hiç bilmiyorum. buzdolabı-çamaşır ve kurutma makinesi- şofben- fırın gibi beyaz eşyalarda kullanmak mümkün görünmüyor, indirimli saatler hesaplanabilir ve çalışma sürelerince açık olacak şekilde düzenlenebilir. şimdi başka bir pencereden bakalım timeri nerde kullanıyoruz diye sulama sistemleri ve yapay iklimlerdirme de(gün ışığı olayı) bir evde timere nerede kullanabiliriz? nerdeyse hiç bir yerde, evimde akvaryum ve bitki seram yok ise. (bu arada bitki serasını ne için kullanıldığını anlatmama gerek yok, iyi niyet-kötü niyet) sana bilgim dahilinde destek olmayı isterim ama timer ile evde hangi aleti çalıştırıp ta tasarruf sağlayacaksın sen ilk önce ona karar ver. ben değil ama bu forumdaki yetki ve usta kişiler sana doğru cevabı verecektirler. doğru şekilde sorduğun soruya doğru kişiler cevap verir. benim gibi düz mantık giden tamirciler değil.(mantıklı makul düşünen olur ile olmazı ayırt edenler) sağlıcakla kal kendini ifade ederken lütfen açık ve sade ol herkes seni anlayabilsin. bizler burada müneccim değiliz, senin kafandakiler okuyalımaynen abi şimdi dediğim gibi yapay zeka > makine öğrenmesi > denetimli öğrenme ile kontol yapacam şimdi anladın mı? köstek değil destek lazım olmaz değil yerine biliyorsan söyle.