CCTV de ana ekran 32 den fazla

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zodehala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zodehala

Üye
Katılım
17 Eyl 2007
Mesajlar
231
Puanları
1
Yaş
42
tek bir monitorden 32 den fazla kamera görüntüsü alabilirmiyiz

normalde ekranı 4 8 16 32 ye bölüyo peki 48 yada 64 e bölen bir yazılım var mı yada sistem
 
Eğer ki kayıt cihazınız 64'lü değil ise şunu önerebilirim. Ki anlaşılan değil. 1'den fazla kayıt cihazınız aynı marka ise o kayıt cihazlarının bilgisayar yazılımını kurarak 1'den fazla kayıt cihazını tek programda görebilirsiniz. Bilgisayarı da kablolu bağlantı (HDMİ-VGA) ile TV'ye aktarırsanız çoklu ekran görebilirsiniz.

Yanlış hatırlamıyor isem ( hiç kullanmadığım için ) 1'den fazla kayıt cihazının görüntüsünü aynı ekrana aktarabilen aparatlarda mevcut.
 
Bu tamamen ilgili markanın yazılımına bağlı bir durum.

İsmini vermeyeceğim bir markada temel olarak bir monitörde 20 görüntü alınırken, ilave lisans ile 64'e çıkartabiliyorsun. Ama Çin menşeili ürünlerin yazılımları bu konularda ticari beklentiye girmeyeceğinden genelde maksimum izleme imkanını sizlere ücretsiz sunuyor diyebilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
133,436
Mesajlar
971,552
Kullanıcılar
459,447
Son üye
TeknikKesici

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst