olur kardeşim pompa çalıştırılınca vananın başında sen beklersin değil mi? bir bak bakalım araştır çekvalf ne işe yarar diyeçekvalf yerıne saglam bir vana koysanız işinizi görür diye düşünüyorum
olur kardeşim pompa çalıştırılınca vananın başında sen beklersin değil mi? bir bak bakalım araştır çekvalf ne işe yarar diyeçekvalf yerıne saglam bir vana koysanız işinizi görür diye düşünüyorum
ben gayet iyi biliyorum çekvalfin ne oldugunu.olur kardeşim pompa çalıştırılınca vananın başında sen beklersin değil mi? bir bak bakalım araştır çekvalf ne işe yarar diye
çekvalfin ne işe yaradığını bilen birinin vana tavsiye etmesi ne kadar mantıklı acaba?ben gayet iyi biliyorum çekvalfin ne oldugunu.
artık sistemler otomatik çalışıyor siz başında bekliyorsanız bilemem.
Çek valfin dışında bir secenek yok malesef .pompa Su seviyesinin altında olursa çek valfe gerek kalmıyor ama işte durumumuz yoktu yaptiramadik öyleben gayet iyi biliyorum çekvalfin ne oldugunu.
artık sistemler otomatik çalışıyor siz başında bekliyorsanız bilemem.
Keşke soruyu anlamış olsaydınız...çekvalfin ne işe yaradığını bilen birinin vana tavsiye etmesi ne kadar mantıklı acaba?
Siz bilirsiniz.Çek valfin dışında bir secenek yok malesef .pompa Su seviyesinin altında olursa çek valfe gerek kalmıyor ama işte durumumuz yoktu yaptiramadik öyle
Bu neyin çabası neyin kavgası ? Sizden muhtemelen yaşça büyük birisine çok bilmiş demek çok ayıp! Diğer taraftan usta haklı ve size düşen yanılmışım, mesguldum falan filandim deyip özür dilemek ! Aktuatorlu vana ile cekvalfin ne alakası var ? Nasıl otomatik birşeyler yapıyorsunuz çok merak ettim gerçekten...Keşke soruyu anlamış olsaydınız...
soruyu soran arkadaş çekvalflerden sıkıtı yaşıyor ve çekvalf dısında bir önerisi olan varmı diye soruyor
ama sizin bu çok bilmiş tavırlarınız çok yanlış.
size engin bilgilerinizle hayırlı günler diliyorum
Siz bilirsiniz.
Allah kolaylık versin.